Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21
    Senior Member

Weapon Armor Npc'deki Jamadar Silahları Hakkında...

Merhabalar,
    Öncelikle benim diğer açtığım konuları çoğu arkadaş bilir ve bu oyunda nelerin dengeyi bozduğunuda çok iyi bilirim ve oyunun daha adil daha oynanır hale gelmesi için konular açmaya devam edeceğim bugün ki konuya gelecek olursak biliyorsunuz ki ''Weapon Mechant Gargamet'' adlı npc de sadece jamadar daggerleri satılmakta ve oyunda +7 si +8 i bile iş yapmakta çünkü kalkanlarda, talialarda, veya takılarda jamadara karşı defansı sağlam bir item bulunmamakta hadi diğer krovazlı utc li draki pendant olan serverleri geçtim fakat olympia manes akara için bu adil değil, neden sadece asaslara yönelik bir jamadar silahı konulmuş oraya priest için warrior için okçu için mage için neden jamadar silahı yok ve alıp basılmasıda kolay olan bir item oldugu için örnek verecek olursak yeni açılan bir serverde +10 weapon breaker basıldı ve oyunun yavaş yavaş dengesini bozmakta
    çözüm olarak sadece asaslara değil tüm joblara jamadar silahları npcye eklenmesi
    iron necklace veya iron belt skeleton belt e jamadar defansı eklenmesi
    jamadar silahların npc den kaldırılıp eslantta bir yaratıga düşük oranla drop olarak eklenmesi gibi çözümler sağlanabilir...
    hepinize teşekkür ederim daha adil bir oyun için konulara devam edilecek...
    diğer açtığım konular sırasıyla
    http://forum.nttgame.com/forum/showt...highlight=bowl

http://forum.nttgame.com/forum/showt...lar-Bug-Online

http://forum.nttgame.com/forum/showt...leri-Hakkında

http://forum.nttgame.com/forum/showt...hlight=archery
    Last edited by QuickSilver58; 02-08-2017 at 01:25 PM.

Banned
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/2 (30)
    Güzel bir istek Draki pendan var ama zor bir item daha kolay ve kullanışlı takılar gelse güzel olur.
    Mageler için daha kullanışlı Staf gerekmekte 72 yada 42 skillerin de çok daha güçlü vurmaları için bir özellikli staff gelse o staff a karşı resistans kimsede olmasa

Senior Member
    Quote Originally Posted by AysunCuk View Post
    Güzel bir istek Draki pendan var ama zor bir item daha kolay ve kullanışlı takılar gelse güzel olur.
    Mageler için daha kullanışlı Staf gerekmekte 72 yada 42 skillerin de çok daha güçlü vurmaları için bir özellikli staff gelse o staff a karşı resistans kimsede olmasa
    şuanki jamadar silahları yeni açılan krowazsız utc siz draki pendant gibi itemlerin olmadığı bir yerde olması ne kadar doğru :S

Banned
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/2 (30)
    bana öyle bi staff verin ki jamadar silahlarından kat kat güçlü olsun

Senior Member AngryBird's Avatar
    Nickname
    ARROWRISES
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Dexterity
    Server
    KO -> Europa
    Race
    El-Morad
    jamadar silahlar için bence yapılması gereken npc den kaldırılıp eslantta bir yaratıga düşük oranla drop olarak eklenmesidir maneste bile ilk ayı olmadan +10 basılıyor artık parası olan npcden cekıo cekıo basıyor bugun olmasa yarın +9 +10 unundan gecılmeyen serverlara dönüyor ..
    Last edited by AngryBird; 02-08-2017 at 12:44 PM.
    #Dexterity

Senior Member
    Quote Originally Posted by AngryBird View Post
    jamadar silahlar için bence yapılması gereken npc den kaldırılıp eslantta bir yaratıga dusuk oranla drop olarak eklenmesidir maneste bile ilk ayı olmadan +10 basılıyor artık parası olan npcden cekıo cekıo basıyor bugun olmasa yarın +9 +10 unundan gecılmeyen serverlara dönüyor ..
    droplardan düşmesini destekliyorum anti def i olmayan bir itemin haliyle çok hasar vermesi ve bu itemin npc de satılması saçmalık...

Senior Member
    Eski serverlarda bile dual jamadarı olan asas basede full bir warriora db li spike+trust vurduğunda öldürebiliyor kaldıki yeni server da neler yapabilir düşünmek bile oyunu bırakma sebebi bence. ben direk base ve andreamdan kaldırılması ya da komple oyundan kaldırılması taraftarıyım . JAMADAR KALKSIN

Senior Member
    Npc'den kaldırılmasını düşünüyorum. Asas'lara özel bir avantaj ve adil değil.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ouss_23 View Post
    Npc'den kaldırılmasını düşünüyorum. Asas'lara özel bir avantaj ve adil değil.
    haklısın dostum desteğe devam...

Senior Member ProSecreD's Avatar
    Nickname
    MACHINEEEEE
    Clan
    MASSACRE
    Jamadar anti defi Belt Of Quickness ve Pendanttında rahatlıkla bulabilirsin.Ben oyunun dengesini bozduğunu düşünmüyorum.Önceden seti takan Roguelere resti çekiyordu.Şimdi ise joblar eşitlendi.Çokda anti istiyorsan dediğim takıları + layabilir.Sende karakterini dengeleyebilirsin.
    "Mânâsız söz su üstüne yazılan yazıdır."

Tags for this Thread