Results 1 to 4 of 4

Angry dalga geçer gibi ticket a cevap

Dün kendi karakterimin yan karakteri olarak priest açtım ve 48 levele kadar kastım karakterimde herhangi bir 3.parti uygulama veya macro gibi 3.parti uygulamalar kullanmadım ancak neden hapise atıldığını anlamadım herhangi bir illegal bir şey yapmadığım halde hapise atıldım hertürlü incelemeye açığım illagel bir uygulama kullanmadım incelenmesini ve bilgilendirilmek istiyorum diye ticket attım belirttiğim gibi aksam saatınden sabah 6 ya kadar oynadıgım bütün görevlerini yaptıgım preli charda ne gibi bişe kullanmısımda bütün incelemeler yapılmış öyle hapise atılmışım kardeşim kimi kandırıyosunuz ya gösterin madem 4 gündür ticket a cevap bekliyorum mal gibi bakıcaklar sorun anlaşılıcak diye gelen cevap bi yanlıslık yok suçlusun bitti ulan neden hapise atıldım onu desenize bari be 6-7 saat önce acılmış elle kasılmış charda neyi incelediniz ne buldunuz gir bak ya explerine bak görevlerine bak bu ne saçma bi iştir ya

charıma bakıldıgına dahi inanmıyorum o kadar eminler ki forumda bile heryerde kimse sucsuz hapise atılmadı veya banlanmadı gm ekibi insanlardan oluşmuyor sanırım hata yapma ihtimalleri yok

Junior Member
    Aynı Sorun benim içinde geçerli Bende Hapse Düştüm Boş yere. Yeter Bıktık Biz Bu Hapis Sevdasından Gereken Yapılsın En Kısa Zamanda Oldu ben elimle kasacağım boş yere hapse atılacağım bütün param haram zıkkım olsun...

lan benım 1 lwl çar düştü ne alaka anlat bana yan çar 70 ana çar ama nedense 1 lwl hapse dusuyor ?

Tags for this Thread