Results 1 to 3 of 3
    Junior Member

Angry Charım soyuldu bu site bire bir sakın kanmayın

gördüğünüz gibi orjinal sitesi ile bire bir olan bu siteye giriş yaptım ve charım soyuldu
    lütfen yardım ediniz . Google üzerinde knight online yazıp çıkan ve giriş yapıp hacklendim
    ticket gönderdim fakat hala mağdurum 5.5 gb birden fazla itemim çalınmıştır
    ticket bilet ID :ZHO-459-29469
    Yardımınızı bekliyorum
    Last edited by Perastis; 01-27-2017 at 05:58 PM. Reason: link kaldırıldı

Junior Member
    I got hacked on 01/27/2017 by GencFenerbahceLiie he selling my items in merchant in mordan on deiz server how do I go about getting this fixed cant log into account at all +5RBT SHARD , +3 RBT IRON BOW, IRON BELT Hacked :s:s help me please ??

Turkish Speak : ID: COPYMAN10 Character GencFenerbahceLiie 27/.01.2017 akşamı 00.00 da Maradon'da satış pazar kurdum. +5 RBT SHARD, +3 RBT IRONBOW , IRON BELT KEMERİM hesabıma girilip çalınmıştır. Ben bunu fark ettiğimde saat : 04.00 'dır. Disconnet server yazısını gördükten sonra giriş yapmadım birkaç saat sonra giriş yaptığımda charın üzerindeki herşeyin alındığını üzerimdeki 86 M paranında tümüyle çalındığı ortadadır. Türkiye'nin Balıkesir şehrinden giriş yapan bir oyuncuyum. Bu ID adresine ve Chara giren şahış muhtemelen başka bir şehirden girmiştir ve size 4 saatlik bir zaman diliminden söz ediyorum işinizi kolaylaştırıyorum bu saatlerde hangi IP numarası ile sistemime giriş yapıldıysa teyit edilmesini rica ediyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Registered Users
    Selam,

Bu konuda yalnızca Müşteri Hizmetleri size yanıt verebilir. Forum üzerinden destek sağlayamıyoruz.

Gönderdiğiniz ticketa gelecek olan cevabı beklemelisiniz, teşekkürler.

Tags for this Thread