Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 41 to 50 of 89
    Junior Member
    biz olmpiiya olarak direnişe geçmekteyiz bunda bilginiz olsun server açmayacaz dediniz server açtınız sizin yaptınız milleti kandırmaktır olmpiya olarak hiç bir üseriz yeni severe geçmeyecekler elimzde geldigi kadar olmpiyayı aykta Tutacagız diger server çökertiniz gibi bunuda çökertemeyeceksinz eski knıght online yaptınızı zannediyorsunuz kesinlikle oyle birşey yapımıyorusunuz eski knıght online böyle olmaz bukadar sever açmanızın sebebi ney bize bunu açıklayınız

Senior Member JeHaDeKBeR's Avatar
    Quote Originally Posted by ScORp_LiON View Post
    Bu forumdaki tüm eleştiriler dikkate alınır, bu konudaki tüm mesajlara tek tek yanıt vermemizi beklemiyorsunuz sanırım.
    Monster staff olacakmı yeni sunucularda ?

Senior Member style022's Avatar
    Monster staff olacak konuda spesial staf yok bide diğer ıvır zivirlar yazmışlar zaten

Senior Member
    Herkese hayırlı ugurlu olsun.Olympia ya deli gibi yatırım yapanlara geçmiş olsun gerçi parası olan adama koymazda.Umarım Olympianın hali midgard gibi olmaz.Yeni serverda kazanacak kişiler belli.K0xperler pazarcı purotu karakterler pazar tutanlar farmcılar hadi şimdiden hayırlı olsun.

Junior Member
    Şu genel OTP hatasıyla ilgili bir şeyler yapın lütfen artık cash çektik otp falan ayarladık herşeyi aktif etmemize rağmen oyuna girerken OTP istemiyor.ICS üzerinden otp testi yapıyoruz herhangi bir problem çıkmıyor aktif durumda yani ama oyuna girerken istemiyor nedense.

Senior Member Efsanevi_Kahraman's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    TheAscennsion
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by AngryBird View Post
    oyunu pvp serverlara çevirdiniz yazık uskonun haline bak 1299 cu kafa ile 6 ayda bir server acan zihniyet sonunda buluştu tebrikler
    aynen cidden uskoyu mahvettiler 3-5 aya bir yeni server geliyor tadı tuzu kaçtı artık ya bitmez dediğimiz herşey bitti
    Cesaret insanı zafere , kararsızlık tehlikeye , korkaklık ise ölüme götürür.

Senior Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    Bu verdiğiniz hırka anahtarlık vs bunları satın alacağımız bir yer Yok mu

Senior Member
    - Klan Mücadelesi -

İlk ayın sonunda Klan NP Bağış sıralamasında ilk sırada yer alan El Morad ve Karus klanlarının tüm üyeleri 800 Npoints ödülünün sahibi olacak!

Çok iyi bir pazarlama taktiği ince zeka kim düşündüyse helal olsun !

Senior Member IronManWaNTeDS's Avatar
    Nickname
    IronMan
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    WaNTeDS
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Ajannnnn View Post
    - Klan Mücadelesi -

İlk ayın sonunda Klan NP Bağış sıralamasında ilk sırada yer alan El Morad ve Karus klanlarının tüm üyeleri 800 Npoints ödülünün sahibi olacak!

Çok iyi bir pazarlama taktiği ince zeka kim düşündüyse helal olsun !

İşin içinde para varsa bu tür şeylere şaşırmamak lazım. Sözde 1. Clan olma uğruna tüm clanlar NP'lerini clana basacak ve 1. olan clan dışındaki diğer clanların bastığı NP'leri geri almak için gidecek cash zaten 780. 1. Clanda er yada geç clandan çıktığında onlarda bu scrollu çekeceğinden bu durumda TEK kazanan yine NTTGame

Clan turnuvasındaki ödülleri yarı yarıya düşüren bir yönetimden farklı bir şey beklemek yanlış olurdu zaten.
    Last edited by NoFearIronManHere; 01-17-2017 at 07:45 PM.
    Kimsenin senin yanında görünmesine güvenme.
    Karşına geçmesi için bir adım, düşman olması için bir lafın yeter.
    [Sadi Şirazi]

Olympia - IronMan First and Last PK Movie [TS SESLİ] #WaNTeDS
    https://www.youtube.com/watch?v=0jDhwSULv3Q

öncelikle devletimize milletimize pc başinda pinekleyen tüm can yoldaşlarimiza hayirli olmasi dileğiyle.... Der ve şunu eklemek isterim sevgili dostlarim;
    artik bu durum rutin bir hal almiş vaziyettetir. Yani dikkat edersek nttgame ya da mgame bilmem her kim ise server açma yetkisi olan sevgili beyefendi/hanimefendi/zat'i muhterem, senede 2 defa yeni server gelmektedir. Bu durum hep böyle gitmektedir. Ben merak ediyorum yani kötülemek üstemiyorum bende oynuyom sıkılıyorum satiyorum bi daha yeni bir char aciyorum ticari değil zevk meselesi benimki çok maliyetli olmamak kaydiyla! Her ne ise. şimdi efenim sebep nedir yani bi yandan server birleştirip kapatiyoruz. Fakat öbür yandan server açiyoruz neden ola ki bu durum anlamiş değilim. Bu sefer de iki server birden geliverdi karşimiza. Zannediyorum ileri ki server tarihi de ya temmuz agustos ya da eylül ekim olacaktir. Ve oyun bi kaç sene içerisnde kirilma noktasina varacaktir. Bunun mağduru da knight online sevdalillari olacaktir. Tabi biraz da ticari amaç düşünen sevgili yurttaşlarimizda ama onlari niyeti farkli!!!.
    Hayirli günler değerli knight online oyunculari. Perşembe günü görüşmek dileğiyle....
    Last edited by TheBurn; 01-17-2017 at 08:38 PM.