Results 1 to 4 of 4
    Junior Member

Hesabim durduk yere silindi giriş yapamiyorum yardim !!

öncelikle merhabalar.
    Geçen pazar günü açmiş oldugum yeni hesabima dc pre + pus itemleri dahil olmak uzere bi ton para harcadim ve aresde karakter actim. Surekli exp kasmama ragmen(genieli) karakterim hic dc olmamasina ragmen(cuma gunune kadar) dc olmaya basladi. Tekrar girdigimde bi sorun yoktu fakat en son dc yedigimde internetimdede bi sorun oldu. Internetimi duzeltim ve oyunu actim. Id ve pass girdim entera tikladigimda kabul etmedi.tekrar tekrar denedim fakat sonuc yok. Sonra knight online sitesini actim. Sifremi unutum,idmi unuttum tarzi secenekleri denedim fakat kayitli olan id artik kayitli degil gozukuyodu. Ayni zamanda epostamda oyle. Ayni epostama denemek icin farkli bi hesap actim ve hesap acildi. Yani onceki hesabim silindi tarzi bisi oldu. Ama ben neden boyle bisi oldu sebebi nedir hic bilmiyorum. Bi dunya item cekip premium ilede kitlemistim. Su anda giremiyorum acil yardim !!(server ares)

Senior Member OWPW's Avatar
    Nickname
    RONARK61
    Clan
    R61
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by jraykut2 View Post
    öncelikle merhabalar.
    Geçen pazar günü açmiş oldugum yeni hesabima dc pre + pus itemleri dahil olmak uzere bi ton para harcadim ve aresde karakter actim. Surekli exp kasmama ragmen(genieli) karakterim hic dc olmamasina ragmen(cuma gunune kadar) dc olmaya basladi. Tekrar girdigimde bi sorun yoktu fakat en son dc yedigimde internetimdede bi sorun oldu. Internetimi duzeltim ve oyunu actim. Id ve pass girdim entera tikladigimda kabul etmedi.tekrar tekrar denedim fakat sonuc yok. Sonra knight online sitesini actim. Sifremi unutum,idmi unuttum tarzi secenekleri denedim fakat kayitli olan id artik kayitli degil gozukuyodu. Ayni zamanda epostamda oyle. Ayni epostama denemek icin farkli bi hesap actim ve hesap acildi. Yani onceki hesabim silindi tarzi bisi oldu. Ama ben neden boyle bisi oldu sebebi nedir hic bilmiyorum. Bi dunya item cekip premium ilede kitlemistim. Su anda giremiyorum acil yardim !!(server ares)
    kayıt olduğun eposta hesabının, çöp kutusuna gir, silinmiş iletileri kurtar de bak bakalım ordan hesap bilgilerini değiştirmek için gönderilmiş bir ileti var mı

10001111011

Junior Member
    baktım malesef yok usta napıcagımıda bılmıyorum boşu boşuna hiç olmadık bir şekilde çar gitti yok yani böyle bir kullanıcı yok diyo hala

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Hesaplar silinmez, hacklenmiş olabilirsiniz. Müşteri hizmetlerine bilet göndererek destek alabilirsiniz.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Tags for this Thread