Results 1 to 2 of 2
    Junior Member

Exclamation TPT IP MATCH Maduruyum Lütfen Yardım..

Merhaba arkadaşlar. Laptopum bozulduğu için başka bir laptop alıp, oyunu ve OTP yi ona kurdum. OTP yenilemek 5 NPoinsts miş. Karakterimde 3 NPoints vardı. NTT Game' e bilgisayarımın bozulduğunu, farklı bilgisayar aldığımı veOTP de yeni şifre almak için 5 NPoinste ihtiyaç olduğunu anlatan bir ticket attım. 2 NPoints yükleyebilme şansınız var mıdır diye sordum. Bunun üzerine onlar NPoints yükleme gerçekleştiremediklerini, Npoints satın aldıktan sonra talep etmiş olduğum işlemleri gerçekleştirebileceğimi söylediler. 400 Cash çektim. OTP de yeni şifre aldım. Karaktere girerken "TPT IP MATCH" hatası aldım. Clan arkadaşlarıma sorduğumda bazıları bunu IP ban olduğunu söyledi. Hiç bir illegal program kullanmamamın yanında hiç bir illegal siteye bile giriş yapmadım. Bu durumun en kısa zamanda çözülmesini umuyorum. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

Senior Member AlonsoPedroLopez's Avatar
    Nickname
    alonso
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    petito
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Merhaba,

Durumunuz ile ilgili itiraz etmek ve ayrıntılı bilgi almak için destek ekibine bilet gönderebilirsiniz. Forum üzerinden bu tür işlemler yapılmamaktadır.
    Ayrıca, hesabınız, illegal yazılım kullanan bir hesap ile beraber aynı ip kullanmanız sonucu kapatılmıştır.

Tags for this Thread