Results 1 to 7 of 7

Thread: TPT Hakkında

Junior Member

TPT Hakkında

Bu sabah okula gitmeden pazarda takılıyordum daha sonra oyunu kapatıp okula gittim. Döndüğümde hesabıma giriş yapamadım TPT hatası aldım, siteye girip hesap durumuna baktığımda da sadece TPT yazmaktadır. Sonuç olarak ben ban mı yemişim ve yediysem neden yemişim hiç bişi anlamadım yardımcı olur musunuz. Ticet atacaktım fakat n point olmadığından ticket da atamadım. İyi çalışmalar.

Senior Member T_8's Avatar
    Nickname
    T8
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Manes
    Race
    El-Morad
    merhaba , forum üzerinden hesap desteği verilmemektedir diye bir uyarı gelecek . ve ayrıca TPT illegal 3. program yüzünden hesabınız kapanmış . hesap desteği almak isterseniz npoint yüklemeniz gerekmektedir. ancak verilen kararın geriye dönüşü olacağını sanmıyorum . yeni , temiz bir hesap açarak devam edebilirsiniz . illegal programlardan uzak durmanızı tavsiye ederim .

Senior Member Rhales's Avatar
    Foruma bu konuyu açtığınız sıralarda, farklı bir hesabınız ile bot kullanıyor olmanız da ilginç doğrusu.

Hesaplarınız süresiz erişime kapatılmıştır. Destek bileti atarak bilgi alabilirsiniz.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rhales View Post
    Foruma bu konuyu açtığınız sıralarda, farklı bir hesabınız ile bot kullanıyor olmanız da ilginç doğrusu.

Hesaplarınız süresiz erişime kapatılmıştır. Destek bileti atarak bilgi alabilirsiniz.
    Ahahah Zaaa Belediye Çalışıyor. Yav 12 yaşındaki Çocuklar Açıyor Hileyi Sonra Banlanınca Ben naptım Ben naptım O İpte Nekadar çar varsa Girip Girmediği Hepsini Banlayında Akıllansın

Senior Member T_8's Avatar
    Nickname
    T8
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Manes
    Race
    El-Morad
    konu netleşmiş. gereken yapılmış

Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Vega
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Rhales View Post

hahahah gözümden yaş geldi hahahha müthiş

Senior Member lllpeacecitylll's Avatar
    Nickname
    peacecity
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    HonorableFamily
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Pascal Nouma gibisin, İlhan Mansız gibisin. Kolay kolay gol kaçırmıyorsun Can ))

Tags for this Thread