Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

Angry Otp sistemi dediniz gene soyulduk !! Destek !!!!

bir sure alis veris yaptiktan sonra pazardan almis oldugum item dogrultusunda bir kac saniye durduktan sonra oyun bug hatasi verdi , cok sacma cunku hicbir illegal yazilim yuklu degil bilgisayarimda arkasina knight online starti kesilip ntt game in sitesi login hatasi vermeye basladi modem resetleyip girdim tekrar otp verdikten sonra otp sifirlayip yeniledim bir sekilde fakat girmis oldugumda cara ustunde ne para ne item duruyordu bunu aciklayacak gorevli yada yetkili birisi varmi cunku almis oldugunuz otp-ics sistemini dahi hice saymalari sizi komik dusuruyor knight online pismanliktir

20 DK OLUYOR BU OLAY OLAYI 18/12/16 20-50 CIVARI

Banned
    Nickname
    Deprem
    Class
    KO -> Portu
    Clan
    COMPRESS
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    Kendi hatandan dolayı sıkıntı yaşamıssın.

Eğer bahsettiğin gibi otp de sıkıntı olmuş olsaydı hemen hemen her gün senin gibi şikayet eden sıkıntı çeken olurdu.
    Kaldıki ben ömrü hayatımda ne bir dosyamı çakdırdım nede kullandığım pc ye tabiri caizse dişi hacker ulaşabildi.
    Kullandığın yazılımları gözden geçirmeni tavsiye ederim.

Büyük bir ihtimalle otp pc de kuruluydu değilmi?
    Anladığım kadarıyla Id şifren daha önce başka birinin eline bir şekilde geçmiş ona lazım olan otp koduymus onuda seni oyundan kopararak almış işini görmüş senin internetini 5 10 dakika kullanılamaz şekilde modemle ilişkini kesmiş ve sen onlarla oyalanana kadar o işini bitirmiş çıkmış gitmiş..

Yok öyle birşey diyorsan detaylı bir araştırma içerisine girmeni tavsiye ederim.

Junior Member
    Deprem dogru diyorsun dediklerinde fakat dedigim gibi herhangi bir illegal yazilim yuklemedim bu zamana kadar kullandigim pc ye ustelik yeni aldigim formatlanmis bir bilgisayar kullaniyorum. Ayrica otp yi telefonumdan kontrol ediyorum anlamis degilim henuz nasil oldugunu, arastirma icine girmeye gerek duymuyorum sadece bir miktar para ve ufak capli birseyler gitmis benim kuskum bir sefer oldu ya tekrar olursa ? tesekkur ederim ilgin icin iyi oyunlar

Senior Member TurkBlade's Avatar
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by sonnoob11 View Post
    Deprem dogru diyorsun dediklerinde fakat dedigim gibi herhangi bir illegal yazilim yuklemedim bu zamana kadar kullandigim pc ye ustelik yeni aldigim formatlanmis bir bilgisayar kullaniyorum. Ayrica otp yi telefonumdan kontrol ediyorum anlamis degilim henuz nasil oldugunu, arastirma icine girmeye gerek duymuyorum sadece bir miktar para ve ufak capli birseyler gitmis benim kuskum bir sefer oldu ya tekrar olursa ? tesekkur ederim ilgin icin iyi oyunlar
    Konu ile ilgili detaylı bilgi için destek bileti gönderebilirsiniz. Bilgisayarınıza girilmediği sürece OTP varken soyulmanız çok zor.
    Kim demiş Avrupa insanı medeni?
    Ne edep var ne hayâ çırılçıplak bedeni!
    Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
    Desenize hayvanlar bizden daha medeni!

Banned
    Nickname
    Deprem
    Class
    KO -> Portu
    Clan
    COMPRESS
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    Reis illegal yazılım yükledin demedim reis yanlış anladın.Bazen lisanslı yazılımları crackli kullanmayı tercih ederiz veya herhangi bir iş için uzak masa üstü bağlantıyla işimizi kolaylaştırırız.

En çok yapılan hatalardan biride az biraz güvendiğimiz birine tw bağlantısı açarız.Karşı taraf bağlı iken bir çay almaya gideriz , wc veya başka ihtiyaçlar için pc başından 3 5 dk ayrılırız ve bunda herhangi bir sakınca görmeyiz.

Ama o arada karşıdaki şahsın tw de şifre sabitleme ve uzak masa üstü paneline hesap ataması için uzun bir süredir.

Bu panelden senin ne zaman pc başında olup olmadığını kontrol edebilme opsiyonu vardır.Şifrede sabıt olduğu için hazin son kaçınılmaz olabiliyor.

Her hangi bir siteden otomatik yüklenen çerezler sayesindede düşük ihtimalde olsa pc ye sızma ihtimali vardır.

Anlatmak istediğim hiç beklemediğimiz yerlerden büyük sıkıntılar çıkabiliyor.

Formatı mümkün olduğunca kendin atmaya çalış.Bilgisayar teknik serviste çalışanların hepsini zan altında bırakmak gibi bir niyetim yok düşüncemde yok.
    Ama unutmayın onlarda Knight Online oynayabilir onların da içinde kötü zihniyet olabilir.Temkinli olmakta fayda var tekrar geçmiş olsun.

Senior Member Dra1N's Avatar
    Nickname
    Dra1N
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Telefona yükleyin otp soyulma şansınız 0 .Eğer telefonunuz ele geçirilmez ise (Ayrıca pc'nizin uzaktan bağlantı ayarlarını kapayın.)

Tags for this Thread