Results 1 to 5 of 5
    Member
    Nickname
    AileninPrisi
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad

Lightbulb Kasım Ayı Forum Etklinliği

İyi günler, bir şeyi merak ettim. Benim 2 farklı hesabım var, ikisiyle ayrı ayrı katılabiliyor muyuz acaba? =)

Senior Member
    Quote Originally Posted by 77abrek77 View Post
    İyi günler, bir şeyi merak ettim. Benim 2 farklı hesabım var, ikisiyle ayrı ayrı katılabiliyor muyuz acaba? =)
    Merhaba,

Bu işlem mümkün değildir. Ödül kazanan hesaplar detaylı incelenip, herhangi bir bağlantısı bulunması durumunda iki hesapta ödül alamaz ve yöneticiyi yanıltmaya yönelik hareketten cezalandırılır.

Member
    Nickname
    AileninPrisi
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Alduiin View Post
    Merhaba,

Bu işlem mümkün değildir. Ödül kazanan hesaplar detaylı incelenip, herhangi bir bağlantısı bulunması durumunda iki hesapta ödül alamaz ve yöneticiyi yanıltmaya yönelik hareketten cezalandırılır.
    Tüh bilsem bugün yazdığımı biraz daha düşünürdüm =) Neyse teşekkürler.

Senior Member lllpeacecitylll's Avatar
    Nickname
    peacecity
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    HonorableFamily
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by 77abrek77 View Post
    Tüh bilsem bugün yazdığımı biraz daha düşünürdüm =) Neyse teşekkürler.
    Yalnız şöyle bir durum var. Paylaştığın şiiri/veya paylaşımı diyelim, düzenle seçeneğinden düzenleyerek paylaşabilirsin. Hem Forum Etkinliğinde en az kaç mısra olacağı yazılmış ancak en fazla şu kadar mısra olacak dememişler ) İstediğin kadar yazabilirsin. 3 veya daha fazla şiirini bile birbirinin altına ekleyerek tek şiir gibi paylaşabilirsin. Kimse de sana; hoopp bro bunlar alakasız olmuş demeyeceği için; rahat rahat yaz bizde gülelim ))

Member
    Nickname
    AileninPrisi
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by lllpeacecitylll View Post
    Yalnız şöyle bir durum var. Paylaştığın şiiri/veya paylaşımı diyelim, düzenle seçeneğinden düzenleyerek paylaşabilirsin. Hem Forum Etkinliğinde en az kaç mısra olacağı yazılmış ancak en fazla şu kadar mısra olacak dememişler ) İstediğin kadar yazabilirsin. 3 veya daha fazla şiirini bile birbirinin altına ekleyerek tek şiir gibi paylaşabilirsin. Kimse de sana; hoopp bro bunlar alakasız olmuş demeyeceği için; rahat rahat yaz bizde gülelim ))
    Mantıklı aslında Ama ben yazdım yazacağımı, kontrol etmek istersen 35. sırada. Bu tebessüm ettirebilirsem yeter =) Ben esktradan aklıma bir şey gelir mi acaba zihniyeti ile sordum. Hayırlısı =)

Tags for this Thread