Results 1 to 2 of 2
    Junior Member
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    Karus

Question Suspicious payment info

Merhabalar,
    Her zaman yüklediğim kod gibi 400 cash'lik kod yükledim ve SUSPICIOUS PAYMENT INFO adı altında hesabım 2 haftadır kapalıdır. benden istenen ödeme geçmişini ve accountun kayıtlı olduğu telefon numarası değişikliği talebini, Ticket üzerinden iletmeme rağmen 1 haftadır biletlerime cevap verilmemektedir. 14 gündür mağdur durumdayım, konu hakkında yardım edebilirseniz çok sevinirim.
    Ticket Numarası : #GZK-225-33556 'dır.
    Last edited by capkincocuk; 10-21-2016 at 02:34 PM.

Senior Member Wanrina's Avatar
    Nickname
    Wanrina
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    NTTGAME
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Merhaba capkincocuk,

Eğer bizden bir yanıt bekliyorsanız öncelikle destek sisteminin doğru kullanıma özen göstermeli ve üslubunuza dikkat etmelisiniz. Pek çok arkadaşımız bizden bir yanıt bekleyerek, sabır göstermektedir. Doğru bir üslup ile bilet göndermemeniz durumunda tarafınıza daha fazla destek sağlayamayacağımızı bildirmek istiyorum. Biletinizi sıkça güncellemeniz, bilet sıranızı da güncelleyerek size daha geç yanıt vermemizi sağlamaktadır. Size daha iyi yardımcı olabilmemiz için lütfen siz de bize Destek Sisteminin Doğru Kullanımı konusunda yardımcı olunuz.

Üzgünüz ki çoğu zaman oyuncularımız hesap paylaşımı yaparak kendilerini mağdur etmektedir. Daima hesap paylaşımı ile ilgili uyarıları forumlarımız üzerinde yapmakta ve böyle bir durumda hesap desteği sağlayamayacağımızın altını çizmekteyiz. Bu durumda meydana gelebilecek tüm sorunların sizin sorumluluğunuzda olduğunu hatırlatmak istiyorum:

(e) Şifre. Hesabınızı oluştururken, bir şifre seçmek zorundasınız. Şifrenizin gizliliğin sürdürülmesinden ve diğerlerine şifrenizi ifşa etmeye ya da hesabınızı ele geçirmeye/hesabınızı ve/veya hesap ID’nizi kullanmaya izin veren kendi ifşanızdan doğabilecek her türlü zarar verici sonuçtan siz sorumlusunuz. Hiçbir zaman çevrim içi şifre isteğine cevap vermemelisiniz. Şirket sizden hiçbir zaman çevrim içi veya çevrim dışı olarak şifrenizi istemeyecektir. Şifreniz sadece bağlanma süreciniz için bir yol ve zorunluluktur. KULLANICI İSMİNİZİN VE ŞİFRENİZİN GİZLİLİĞİNİN SÜRDÜRÜLMESİNDEN VE HESABINIZ YOLUYLA YAPILAN HERHANGİ VE BÜTÜN FAALİYETLERDEN ( UYGUN TÜM SATIN ALMALAR VE ÜCRETLENDİRMELER DE DAHİL) TAMAMİYLE SİZ SORUMLUSUNUZ.

Hesabınızın incelenmesinin ardından tarafınıza biletiniz üzerinizden geri dönüş sağlanmış olacaktır. Lütfen forumlarımız üzerinden hesap desteği sağlayamadığımızı unutmayınız. Yapmanız gereken biletinizi güncellemeden bizden gelecek yanıtı beklemektir.

İyi Dileklerimle!
    Last edited by Wanrina; 10-21-2016 at 03:42 PM.
    Wanrina
    Customer Support Team

Tags for this Thread