Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

tpt ıp match banned

sa oncelik le
    iyi günler
    Karakter Adı:kahtalı ve yan çarınrı Jinkizama
    Sunucu:edana
    Hesabın Kapatılma Tarihi:22/08/2016 saat 11:00
    Hesabın Kapatılma Sebebi:tpt ıp match
    Savunma:hesamında hiç birt şekilde ilegal bir program kulanmadımdım sadece internet cafede cahs yükletim ve karkterimi orda bikere açıtım ve ıp ban yedim çarımıa sadece internet cafe den cahs premıyum çektim bronze premiyum ve 400 cahs ben kareterimde ne bir ilegal program nede npt yaptım zaten ilegal bir programda kulanmayı bilem her ay düzenli bir şekilde cahs çeken bir kişi itemlerimde iyi ilgal program kulanacak bir kişi degiyili karakterimin daha iyi bir incelnmesini ve

Senior Member AlonsoPedroLopez's Avatar
    Nickname
    alonso
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    petito
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun.
    Üzülerek belirtmeliyim ki forum üzerinden hesap desteği verilmemektedir. Durumunuz ile ilgili itiraz etmek ve ayrıntılı bilgi almak için destek ekibine bilet gönderebilirsiniz.
    Bilet gönderirken, bölüm seçiminde yaşanılan sorunlarda CTRL+F5 kombinasyonu kullanarak, tarayıcı çerezlerinizi temizleyerek ya da farklı bir tarayıcı üzerinden deneyebilirsiniz.

Hesabınız, illegal yazılım kullanan bir hesap ile beraber aynı ip kullanmanız sonucu kapatılmıştır.

Junior Member
    ama ben hesabımda hiç bir ilegal program kılanmadım ticket atıyorum cevap düzgün gelimiyor bir başkasını ilegal program kulanmısı yüzünden benim neden çarım ban atılıyor o çara aılsın ? benim hiç bir ilegal bişe kulanmadıgımı tüm sever biliyor hani item olmasa kulanasa amaen item var salkamıyımda kulanıyım cahs çekn bi isnanım bide severda birçok kişi npt yaptı ama çarları ban kaldırıldı ve benim çarımın hiç bir ilegal işi olmadıgı halde ben hesabımı banned açıllımıyor şu itemler sahip olan birr insan ilegal bir program kulanırımı allah aşkına +2 ring of life duol +3 elf belt +3 rogue egarinig duol +3 warior pendat +11 rogue cihitin set
    rep 15 mirage dager +9 weopan breakır +0 iron belt ve bütün sclerim ta olarak pk çıkıyorum ve ben ilegal program kulanmsınıda bilmem eger çarımı açılırsa elimden gelen hrşeyi yapmaya hazırım cash olsun onu bile çekirim ne isterseniza yaparım ama lütfen bana yardımcı olun allah aşkına yardımıcı olun lütfen lütfen

Junior Member

a

bana kimö yardımcı olacak ya biz suçsuz yere ban yedigimiz belli işte lüğtfen bize yardımcı olun

Junior Member tbmyo320's Avatar
    Nickname
    Archeage
    Class
    KO -> Priest
    Clan
    HerGotePergeL
    Server
    KO -> Gaia
    Race
    El-Morad
    Merhaba öncellikle ; Karakteri Banlanan Arkadas in Suç u İnternet Cafeden oyuna Girmek ve İp Çakısmasından Dolayı Tpt ip match yemesi , Böyle Birsey Olamaz Zaten Karakter İncelendiginde Herhangi Birsey olmadıgı Ortaya Çıkacaktır . Ozaman Suan Herkez Tehlikede İnternet cafeden , ben mesala İnternet cafede girecem carima ama ip cakısmasından ban yiyecem Benim Emeklerim nolacak işlemedigim kullanmadıgım program yüzünden ban yiyecem ? Suçlu Suçunu Ceksin Ama Suçsuza Suçlu Muamelesi Yapılmasın . İyi Günler İyi oyunlar .
    Last edited by AlonsoPedroLopez; 09-17-2016 at 02:20 PM. Reason: Font

Junior Member
    bizim sıkınıtımızda bu işte suçsuz yere ban yenmesi başka birisin halt yemesi yuzunden bizim çarımızın banlanmaıs böyle birşey haksızılı bence nnt gamen böyle şeyler karşı tekbir alması lazım yoksa milet oyunu bırakmaya başlıyacak

Tags for this Thread