Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18
    Senior Member
    Nickname
    aQuaLoRd
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Speedycort View Post
    Mageler En Avantajlı Jobdur Ondan Sonra Asas Asıl Priestler Ne Yapsın Bence Random Party Olayı Gelmeli Forgetten Templeye Juraid Mountain Gibi.
    Doğru söze ne hacet..

Senior Member
    Nickname
    RusselMestBrook
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    0klahomaCityThunderr
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Mageler En Avantajlı Jobdur Ondan Sonra Asas Asıl Priestler Ne Yapsın Bence Random Party Olayı Gelmeli Forgetten Templeye Juraid Mountain Gibi.
    Oldu random atsın bide orada uğraşalım itemsiz,çıplak charlar ile.Zaten j-r de uğraşıyoruz,bir f-t eksikti orada da gelsinler Benim charım full +3 takılı,+8 krowaz staflı mage..J-r ye tıklıyoruz.1 parti geliyor akıllara zarar.2 tane itemsiz char ,1 tane a-f-k.Uğraş dur sırf bu yüzden j-r girmeyi bıraktım.Bide f-t ye bu sistemi getirsinler bide orada uğraşalım böyle emek hırsızlarıyla.

Banned
    Nickname
    빠른코르트
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by nob_YdAc4FDH View Post
    Oldu random atsın bide orada uğraşalım itemsiz,çıplak charlar ile.Zaten j-r de uğraşıyoruz,bir f-t eksikti orada da gelsinler Benim charım full +3 takılı,+8 krowaz staflı mage..J-r ye tıklıyoruz.1 parti geliyor akıllara zarar.2 tane itemsiz char ,1 tane a-f-k.Uğraş dur sırf bu yüzden j-r girmeyi bıraktım.Bide f-t ye bu sistemi getirsinler bide orada uğraşalım böyle emek hırsızlarıyla.
    FT Çıplak Giremez Arkadaş Tek Yer Onlar. Attack Yapmazsa Atarsın.

Senior Member
    Nickname
    RusselMestBrook
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    0klahomaCityThunderr
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    FT Çıplak Giremez Arkadaş Tek Yer Onlar. Attack Yapmazsa Atarsın.
    gene aynı sistem olmucak mı?Tanımadıklarımı atarım,tanıdığım arkadaşlarıma pm atarım,onları alırım partime

Banned
    Nickname
    빠른코르트
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by nob_YdAc4FDH View Post
    gene aynı sistem olmucak mı?Tanımadıklarımı atarım,tanıdığım arkadaşlarıma pm atarım,onları alırım partime
    Ozaman Dediğim Gibi Random Party No Disband Herkes Ektiğini Biçsin

Senior Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by poweranger View Post
    Dostum sencede söylediğin saçma değilmi ? Bu job oyunudur. Her job tabiki farklı olucak. Ama hiç bi event bir joba özel olamaz. Çünkü eventler tüm joblar düşünülüp yapılmak zorunda. Dediğin gibi sw sc trust spike magede olsa oyun olur mu ? Oldu istediğin zaman 30 kişilik grup halinde yürüyen bi Irkı novalarınızla indirin istediğin zamanda tak daggerları spike trust at. canın tabiki az olmak zorunda çünkü sen kilitleyebilen uzaktan vurabilen ice atabilen bi jobsun. bence sağlam bi mageyi hiç bi job kolay kolay kesemez.
    Tamamen katılıyorum ayrıca mage karakterlerin bu oyunda en üstün özelliklere sahip olan sınıf olduğunu herkes bilir şimdi ben burada magelerin avantajlarını saymaya kalksam okumaya üşenirler, en fazla avantajı pk da zaten şöyle bir baksınlar bakalım magelerden daha fazla np kasan daha fazla para kasabilen daha iyi bos kesebilen her türlü etkinlikte daha fazla avantaja sahip olan başka bir karakter var mı. yani okadar saçma olmuş ki benzetmeler komik

Member
    Infractions
    0/1 (7)
    Bir mage olarak konuyu açan arkadaşa katılıyorum. Millet kişisel kazancını koruyabilmek için "mage şöyle ezik, mage böyle kötü" diye sallamış bir sürü. O zaman adama sorarlar madem bu kadar ezik karakter neden mage açtın? Sadece mavi kutu almak için mi? Mage debuff yiyince teke gidiyormuş. Zaten mage bireysel oynanabilecek bir karakter değil. Bir mage partynin yapması gereken düşmanı yakına gelmeden bitirmek. Yakına gelebiliyosa, debuff atabiliyosa, mage partynin o düşmanı durdurmaya yetecek gücü yok demektir. Ordada atarsın townını. novaları partynin kafaya indirip 3-5 kişi indirince iyi ama.

Senior Member
    Infractions
    0/1 (5)
    mageler köşede beklerken defalarca Vr yi benim partim kestigi halde yeşil kutu aldık , biz vr yi kesmesek kimse kutu alamayacaktı buna rağmen mavi alamadık burda bir saçmalık var

her mobun puanı olmalı mageler 40lvl yaratıklara novalarla tek atıyor diye , biz dark mareleri Vr yi kestigimiz halde toplam dmgmiz paper mageden az oluyor

Tags for this Thread