Oldu random atsın bide orada uğraşalım itemsiz,çıplak charlar ile.Zaten j-r de uğraşıyoruz,bir f-t eksikti orada da gelsinlerBenim charım full +3 takılı,+8 krowaz staflı mage..J-r ye tıklıyoruz.1 parti geliyor akıllara zarar.2 tane itemsiz char ,1 tane a-f-k.Uğraş dur
sırf bu yüzden j-r girmeyi bıraktım.Bide f-t ye bu sistemi getirsinler bide orada uğraşalım böyle emek hırsızlarıyla.
Tamamen katılıyorum ayrıca mage karakterlerin bu oyunda en üstün özelliklere sahip olan sınıf olduğunu herkes bilir şimdi ben burada magelerin avantajlarını saymaya kalksam okumaya üşenirler, en fazla avantajı pk da zaten şöyle bir baksınlar bakalım magelerden daha fazla np kasan daha fazla para kasabilen daha iyi bos kesebilen her türlü etkinlikte daha fazla avantaja sahip olan başka bir karakter var mı. yani okadar saçma olmuş ki benzetmeler komik
Bir mage olarak konuyu açan arkadaşa katılıyorum. Millet kişisel kazancını koruyabilmek için "mage şöyle ezik, mage böyle kötü" diye sallamış bir sürü. O zaman adama sorarlar madem bu kadar ezik karakter neden mage açtın? Sadece mavi kutu almak için mi? Mage debuff yiyince teke gidiyormuş. Zaten mage bireysel oynanabilecek bir karakter değil. Bir mage partynin yapması gereken düşmanı yakına gelmeden bitirmek. Yakına gelebiliyosa, debuff atabiliyosa, mage partynin o düşmanı durdurmaya yetecek gücü yok demektir. Ordada atarsın townını. novaları partynin kafaya indirip 3-5 kişi indirince iyi ama.
mageler köşede beklerken defalarca Vr yi benim partim kestigi halde yeşil kutu aldık , biz vr yi kesmesek kimse kutu alamayacaktı buna rağmen mavi alamadık burda bir saçmalık var
her mobun puanı olmalı mageler 40lvl yaratıklara novalarla tek atıyor diye , biz dark mareleri Vr yi kestigimiz halde toplam dmgmiz paper mageden az oluyor