Hiç bir hile veyahut koxp kullanmadığım halde hesabım banlanmıştır. Sebebinin tarafıma aktarılmasını istiyorum.
Hiç bir hile veyahut koxp kullanmadığım halde hesabım banlanmıştır. Sebebinin tarafıma aktarılmasını istiyorum.
Server ve nick bilgisi de vereydin
Merhaba,
Durumunuz ile ilgili itiraz etmek ve ayrıntılı bilgi almak için destek ekibine bilet gönderebilirsiniz. Forum üzerinden bu tür işlemler yapılmamaktadır.
Ban sebebi nedir peki ?
Haksız yere kim neden banlansın anlamıyorum ki. Sitede hesap durumunda ban sebebi yazar. oyuna giriş yapmaya çalıştığınızda ban sebebi orada belirtilmiştir. Bunu paylaşır mısın kardeşim ?
Ya boss kesmeye çalışırken, boss'u gezdirirken birisi mob çekiyor diye video almış şikayet etmiştir ? Yada birisine bir anlık sinirle pmden küfür ettiğin için ban yemişsindir ? Yada farkında olmadan koxp partye girmişsindir ? Her ihtimal olarabilir. Veya hesabı aldıysan belki NPT chardir? Belki tamamen koxpla kasılmıştır ? Haksız ban yoktur, sırası gelen ban vardır.
Ban sebebi olarak TPT yazıyor.Üniversite öğrencisiyim cash alacak param yok diye ticket atamıyorum. cCcKocaReiscCc nickli hesabım yaklaşık olarak iki saat önce ban yedi. hakkımızda son günlerde koxper olduğumuza dair ortaya iddalar attıldı. Arkadaşım olan CcCCATLICcC 14.08.2015 tarihinde banlandı onlar ticket yolladılar. Arkadaşımın banlama sebebi ortaya bir kumpas yapılmasıdır. Biz gün boyu oyunu temizlemek için bandicam açık koxperlerin peşinde geziyoruz. Aklınızda soru işareti kalmasın diye olayı ayrıntılıca anlatacağım. Biz üç arkadaş eslant ta gün boyu boss arıyoruz. Aramam sistemimiz ise bossları yakalamak için bir gün boyunca sürekli geziyoruz ve enemy topluyoruz. Enemy muhabbetini bilenler bilir. Ondan sonra boss kovalıyoruz gün boyu. Bir gün yine boss kovalarken liveforolimpia isimli koxper oyunda idi biz koxperlara boss bırakmamak için tpsc alıp koxperları friend e ekliyoruz ve bizim bulunduğumuz camp a girdiklerinde yanlarına ışınlanıp boss u ellerinden alıyoruz. CcCCATLICcC isimli karakterde yine aynı şekilde liveforolimpia nın yanına ışınlandığında koxper dağda bekliyordu ve bizim arkadaşımız ışınlanır ışınlanmaz ss alıp şikayet etti. Bu sebebten ötürü CcCCATLICcC isimli karakter ban yedi. Yanlız benim başıma böyle bir olay da gelmedi. Benim şuanda oyun yetkililerinden tek isteğim eğer gerçekten banlanmamı gerektiren biri konu varsa bunu göstermeleri eğer gerçekten ban yemek hakkım ise hiç bir itirazda bulunmayacağım. Vede arkadaşlar lütfen sizden ricam haksız yere kimseyi itham etmeyin.
Açıklamama bakıp bana bilgi verirseniz.Çok sevinirim.
62 değil kardeşim 73 dü boss keseceğiz diye 72 ye düştü