En son yapılan twich yayınında ödül kazandım. en geç ertesi gün yollanacağı söyledi kodun. hala kod elime ulaşmadı. Mağduriyetimin en kısa sürede giderilmesini istiyorum
twicth kullanıcı adı: mkorhan
En son yapılan twich yayınında ödül kazandım. en geç ertesi gün yollanacağı söyledi kodun. hala kod elime ulaşmadı. Mağduriyetimin en kısa sürede giderilmesini istiyorum
twicth kullanıcı adı: mkorhan
Last edited by mrkabardey; 07-24-2016 at 01:10 PM.
Merhaba,
Konu ile ilgili yarın mesai saatleri içerisinde bilgi alıp tarafınıza geri dönüş yapacağım. Lütfen konuya Twitch kullanıcı adınızı ekleyiniz.
Aynı şekilde bende ödül kazanmıştım iletilmedi tarafıma Twitch Kullanıcı Adım: Diaspora08
bugun bekledim gün boyu ödül gönderilmedi ne yazik ki
hala gönderilmedi? başka ödül kazanıp alamayan var mı?
Last edited by AlonsoPedroLopez; 07-26-2016 at 09:47 AM. Reason: Pos birleştirme
sanirim ödüller daha gönderilmedi banada gelmedi çünkü
Tekrardan Merhaba,
Ödülünüz geçen hafta içi gönderilmiştir. Lütfen Twitch mesaj kutunuzu kontrol ediniz.
KC kazanmışsınız, bunun için twitch üzerinden Karakter ismi ve sunucu ismi belirtmeniz gerekiyor. Bunlardan sonra ödül gönderim işlemleri yapılıyor.
Last edited by AlonsoPedroLopez; 07-27-2016 at 12:27 PM.
2 haftadır üst üste ödül kazanıyorum ilk kazandığım ödül gönderildi fakat 2. hafta kazandığım ödül gönderilmedi. yayınları izleyip kontrol edebilirsiniz.
temmuzun 12 sinde yapılan yayından kazandığım ödül ayın 18 inde gönderildi. ( dakika: 20.33)
temmuzun 20 sinde Phantomers PVE Modu - Yeni Harita yayının ödülü gönderilmedi.( dakika 45.35)
Last edited by mrkabardey; 07-27-2016 at 01:55 PM.