Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

Unhappy Eposta ya mail gelmeme sorunu

degerli arkadaşlar karakterimin bilgilerini deiştirdim şifre deişikligine gitmek istedim link eposta adresime gelmedi bende şifremi unuttum kısmından şifremii resetledim belki ordan yeni şifre gelir diye oda epostaya gelmiyor characterimin şifresine ulaşamadan ne siteden ticket atabiliyorum nede oyuna girebiliyorum nede account geçmişni bilgilerini goremiyorum lutfen yardımcı olurmusunuz şuan karakterime giriş yapamıyorum mevcut şifresi ne oldgunu bilmiyorum epostaya linkler ulaşmıyor yani hotmail adresine sorun mu var hotmailde ?

Junior Member
    sayım gm arkadaşlar size sesleniyorum characterime giriş yapamıyorum epostama şifre şifremi unuttum liiki gelmiyor ticket atamıyorum bi yardımcı olun lutfen .!

Senior Member AlonsoPedroLopez's Avatar
    Nickname
    alonso
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    petito
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Merhaba,

Konu ile ilgili destek ekibi ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Forum üzerinden bu tür işlemler yapılmamaktadır.

Senior Member 4rmy's Avatar
    Nickname
    4rmy
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Turkiye
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by AlonsoPedroLopez View Post
    Merhaba,

Konu ile ilgili destek ekibi ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Forum üzerinden bu tür işlemler yapılmamaktadır.
    hesaba giriş yapılamadıgı için konuyu buraya actım sayın mod hesap sahibi zaten benim
    Last edited by 4rmy; 07-15-2016 at 12:56 PM.

Senior Member AlonsoPedroLopez's Avatar
    Nickname
    alonso
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    petito
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Farklı bir hesap üzerinden durumunuzu anlaşılabilir bir dil ile anlatmanız ve sizden istenilen bilgileri eksiksiz olarak vermeniz durumunda destek ekibinden yardım alabilirsiniz.

Junior Member
    Quote Originally Posted by AlonsoPedroLopez View Post
    Farklı bir hesap üzerinden durumunuzu anlaşılabilir bir dil ile anlatmanız ve sizden istenilen bilgileri eksiksiz olarak vermeniz durumunda destek ekibinden yardım alabilirsiniz.
    teşekkurler sayın mod tickettte en belirgin şekilde olayı anlatmış bulunmaktayım sizin dediginiz gibi ve zaten characterin otp sinin sahibiym buyuk ihtimal yardımcı olacaklarını umuyorum butun bilgilerimi vermiş bulunmaktayım inş alacagım characterimi geri

Tags for this Thread