Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12
    Senior Member Ralf_Jones's Avatar
    Nickname
    RalfJones
    Clan
    ThunderS
    Anlaşılan bu oyunda istenmiyoruz. Oyun da zaten oyuncular tarafından istenmemeye başlandı. Elbette ekip tatil yapabilir ancak her güne 2 nöbetçi de koyabilirlerdi. Oyun kapanması fps sorunları bir yana oyunla oyuncunun buluşamaması fazlaca büyük bir sorun ve öyle 2 3 gün bekletilecek bir durum değil. İster banlayın ister başka bişey yapın umurumda değil. Siz bu işi zerre beceremiyorsunuz ekip.
    Ralf D. Jones

ラルフ・ジョーンズ The One Man Army

Senior Member Belstram's Avatar
    Nickname
    Belstram
    Quote Originally Posted by KingVVizard View Post
    Sergio1903 isimli arkadaşla aynı sorunu yaşıyorum hemde 2 gündür yaklaşık 10 defa oyunu silip baştan indirip yüklüyorum düzelmiyor 4 defa kapsamlı virüs taraması yaptırdım birşey yok bayrama gitmeden önce oynuyordum döndüm bu sorun hiçbir değişiklik olmadı bilgisayarda güncellemede gelmedi 2 gündür uğraşıyorum ama giremiyorum lütfen en kısa sürede çözümünu bulun sabrım tükeniyor arkadaşında dediği gibi emeğimiz boşa gidicek lütfen en kısa sürede
    Merhaba KingVVizard,

Aynı şey senden de isteyeyim. Görev yöneticisi İşlemler panelinde arka planda çalışan tüm programların ekran görüntülerini bana ulaştırır mısın lütfen?

Tags for this Thread