Results 1 to 6 of 6
    Junior Member SAVAS_TANRISI's Avatar
    Nickname
    llBooGeYMANll
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    DESTANiBLiSLERi
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad

Teamviewer-Raidcall kullanımı ban sebebi mi

Merhaba arkadaşlar ve yetkililer ben bu oyunu ilk defa oynuyorum ve bazı haksız banlar gördüm o yüzdende konu açma gereği duyuyorum.
    bilgisayarımda teamviwer, raidcall, teamspeak, bandicam, diğer oyunlar vs. mevcut bunlar yüzünden ban yiyebilirmiyim yetkili kişiler ilgilenebilirse memnun olurum iyi oyunlar.
    Yeni Olabilirim bu Eziklik Anlamına gelmez insan beyni okadar muhteşem Yaradılmıştır ki herşeyi çözer gün gelir ezik görenler ezilir..

Senior Member
    Hayır, ban sebebi değil.

Senior Member A_O_T's Avatar
    Nickname
    CuteI3utPYSCHOOOOOO
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by SAVAS_TANRISI View Post
    Merhaba arkadaşlar ve yetkililer ben bu oyunu ilk defa oynuyorum ve bazı haksız banlar gördüm o yüzdende konu açma gereği duyuyorum.
    bilgisayarımda teamviwer, raidcall, teamspeak, bandicam, diğer oyunlar vs. mevcut bunlar yüzünden ban yiyebilirmiyim yetkili kişiler ilgilenebilirse memnun olurum iyi oyunlar.
    Koxp yoksa sıkıntı yok. Pc de koxp dosyası varsa bile ban yersin.

Senior Member Dra1N's Avatar
    Nickname
    Dra1N
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Oldu o zaman Her KO oynayan dumanla haberleşsin ve KO 'ya özel bilgisayar kullansın Şaka bir yana koxp yoksa sıkıntı yok

Junior Member SAVAS_TANRISI's Avatar
    Nickname
    llBooGeYMANll
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    DESTANiBLiSLERi
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    koxp dosyası nasıl olur arkadaşlar şöyle bir durum söz konusu açıkçası kardeşimin pc de de benim pc nin aynısı dosyalar programlar mevcut fakat ban yedi ban yediği akşamın sabahında şöyle bir durum söz konusu oldu oyuna girmek için launcher açtı start butonu gelmedi tekrar tekrar denedi bende oyunu silip tekrar kurmasını söyledim program ekle kaldırdan yapmadı bunu ama sildi masaüstünden tekrar kurdu bu sefer dosyalar çift oldu sanırım ve akşamında tpt auto dc olarak ban yedi bu yüzden içime bir kuşku girdi ve bu konuyu açtım araştırdım biraz program falan diyorlar bilgisayarda bulunan
    Yeni Olabilirim bu Eziklik Anlamına gelmez insan beyni okadar muhteşem Yaradılmıştır ki herşeyi çözer gün gelir ezik görenler ezilir..

Sıkıntı yok kardeşim.Yıllardan beri kullanırım,problem görmedim.

Tags for this Thread