Results 1 to 5 of 5
    Member
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad

Exclamation ICS AnyOTP HATASI

Merhaba öncelikle bu yogunlukta vaktinizi aldıgım için özür dileyerek başlıyorum
    Sayın yetkililer karşılastıgım bir sorunu sizlerle paylaşmak istiyorum bilgisayarımı kapattıgım zamanlar veya oyun çıkıp girdigim bazı zamanlar üç beş gün içerisinde bu sorunu tekrarlamaktadır .

Sorun: OTP ye girgidimde otp deki kodu girdigim halde yanlış kod girdiniz diye hata alıyorum daha sonra aralıklarla deniyorum ama çözüm çokyine hatalı kod girdinz dıyor ve bloke ediyor ve ben gidip otp yi sıfırlamadan tekrar hesabıma erişemiyorum sürekli olarak 5 cash vermek zorunda kalıyorum şuanda hesabımda 5 cash kalmadıgı için oyuna erişim saglayamıyorum lütfen rica ediyorum bana bir çözüm önerin yada yaptıgım hata nedir bana bildirir misiniz ilgibiz için teşekkür ederim şimdiden saygılarımı iletiyorum

Member
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    ..........................

Senior Member Sailor59's Avatar
    Nickname
    1stARCHERY
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    saat değişikliği oluyordur kardeşim. pc saatini güncel saate göre ayarla. sorun olmayacaktır.

Member
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Tesekkur ederim sailor bunu denıcem başka bu sorunu almama yol açan nir etken varsa post altında yazarsanız sevinirim

Senior Member Sailor59's Avatar
    Nickname
    1stARCHERY
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    5np verip sıfırlıyorsun yeni id pass alıp giriyorsun ve buna rağmen otp yanlış diyorsa saat farkından kaynaklanır dediğim gibi başka bi nedeni olamaz.

Tags for this Thread