Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
    Junior Member

Oyuna giremiyoruz bu nasıl bir saçmalık.

Öğlen 1 den akşam 6 ya kadar 5 saat boyunca olimpiada bir servere girmek için sıra bekliyoruz sonuç olarak son 4 kişi kala dc veriyor böyle bir saçmalık mı olur. oyuna girebilmek için illa premiummu almamız gerekiyo bu kadar mı düştü bu oyun anlamıyorum. Madem yoğunluk var bekletiyosunuz niye dc gibi sorunlarla karşılaşıyoruz. Ya bu sorunu çözün yada yeni bir camp ekleyin böyle rezillikmi olur.

Senior Member ARTHUR.'s Avatar
    Nickname
    ARTHUR
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    benim 2bilgisayarım var birinice normal oynuyorum digerinde pazar charı pazar charında hiç bir pre yok ama beklerken dc verme gibi bir sorun yok ama sırf olympia 4 e girebilmek için 1 kaç saat bekledigini biliyorum

Senior Member
    Class
    KO -> Kurian
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    çözüm basit bankamatiğe gidiyorsun 20 tl para yukluyorsun 15 tl bronz pre alıyorsun 5 tl bankamatik kesiyor. Madem bu oyunu saat1 den 6 ya kdr girmeyi umacak kdr denedın gıdıp 15 tl pre alıcak kadar varsındır. para vermek ıstemıyorum dıyorsanda oynama cokta umrumuzda.

Junior Member
    Quote Originally Posted by regeranatioooon View Post
    çözüm basit bankamatiğe gidiyorsun 20 tl para yukluyorsun 15 tl bronz pre alıyorsun 5 tl bankamatik kesiyor. Madem bu oyunu saat1 den 6 ya kdr girmeyi umacak kdr denedın gıdıp 15 tl pre alıcak kadar varsındır. para vermek ıstemıyorum dıyorsanda oynama cokta umrumuzda.
    Sana umrundamı diye soran olmadı arkadaşım oyunda bir sıkıntı varsa çözülmesi için uğraşacaksın. Ve senin gibi çoluk cocukla ugraşacak vartimde yok bu konuyu açmamın amacı birilerinin bu sıkıntıyı duymasıdır. Şimdi döner bana yaşını söylersin unutmayalımki zekanında yaşla alakası yoktur. Ayrı eten para yatırmak istesem yatırırım herşeyin bir zamanı ver yeri vardır. Bunu sen anlayamayacak kadar zekan düşükse bu benim problemim degil.

Junior Member
    Quote Originally Posted by turkh1223 View Post
    benim 2bilgisayarım var birinice normal oynuyorum digerinde pazar charı pazar charında hiç bir pre yok ama beklerken dc verme gibi bir sorun yok ama sırf olympia 4 e girebilmek için 1 kaç saat bekledigini biliyorum
    Senin için memnun oldum kardeşim inşallah sıkıntı çekmezsin.

Junior Member
    Nickname
    AMCANIZZ
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    AMCANIZZ
    Server
    KO -> Orion
    Race
    Karus
    Cuzumu var ozelden msj atin

Banned
    Infractions
    1/0 (0)
    Quote Originally Posted by regeranatioooon View Post
    Adamin problem su siramu beklerin eyw diyor ama tam sw a girecekken neden dc aliyorun diyor adamin dwmek istedihi bu
    Haksizda sayilmaz burda bi sorun olduhu bariz belli

Banned
    Infractions
    1/0 (0)
    Adam makara yapiyor iate kwndince

Junior Member
    Quote Originally Posted by yol77 View Post
    Adamin problem su siramu beklerin eyw diyor ama tam sw a girecekken neden dc aliyorun diyor adamin dwmek istedihi bu
    Haksizda sayilmaz burda bi sorun olduhu bariz belli
    Eyvallah usta tamda demek istedigim bu sıramı beklerim eyvallah ama son 5 kala son 1 kala niye dc alıyorum.

Banned
    Infractions
    1/0 (0)
    Bende bilmiyorum orasini yetkili bi agiza ihtiyacimiz var mormal bisi olmadihi kesin siram bitince girmen lazim ama nerdeeeee

Tags for this Thread