Results 1 to 10 of 10

Çift Lw Atlama Etkinliği Geri Gelsin.

Merhaba arkadaşlar kısa süre önce çift lw atlama etkinliği ile herkes lw kastı şuan o etkinlik kaldırıl ve yeni oyuncular olarak bizlere haksızlık bence, bu sebeple bu etkinlik geri gelmeli. Katılanlar yok mu ?

Senior Member
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Ben katılmıyorum çünkü oyunda bu kadar çok Koxper varken onların ekmeğine bal sürmüş oluruz.Zaten çift level etkinliği yüzünden oyundaki Körper sayısı arttı.Maalesef görüşüm olumsuz benim.

Senior Member akoml's Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by perfect55 View Post
    Ben katılmıyorum çünkü oyunda bu kadar çok Koxper varken onların ekmeğine bal sürmüş oluruz.Zaten çift level etkinliği yüzünden oyundaki Körper sayısı arttı.Maalesef görüşüm olumsuz benim.
    Katılıyorum.

Koxper olanlar oyunda zaten barinamiyor zamaninda çikarilmasi hata olan bir etkinlikti o zaman şuan haksizlik bence

Senior Member
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Zamanında da level jump vardi ona bakarsan.maalesef bu etkinliğin gelmesi koxperlerin ekmeğine bal sürmek olur.

Zamanında da level jump vardi ona bakarsan.maalesef bu etkinliğin gelmesi koxperlerin ekmeğine bal sürmek olur.
    Hocam Pus %50 indirime giriyor bu normal bişeyde bumu sizin için anormal olan veya koxperleri sevindiren. Etkinlikten önce cash çektim pre aldım, Ertesi gün indirim geldi saçmalığa bakarmısın.

Senior Member
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Forumu takip etseydin pus indirimi için istek vardı ve son aylarda pus indirimi normal birsey.Ayrıca koxper karakterler cash para yatirmiyor kolay kolay ama her koxperlerin level kasmak zorunda

Member IINeithII's Avatar
    Nickname
    IINeithII
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    1+1 etkinliğ iyi oldu tabi ama +80 lvl ler için etkinliği aylardır bekliyoruz. Gm ve Mod' lardan iyi bir haber bekliyoruz.

Forumu takip etseydin pus indirimi için istek vardı ve son aylarda pus indirimi normal birsey.Ayrıca koxper karakterler cash para yatirmiyor kolay kolay ama her koxperlerin level kasmak zorunda

Sen istemeyenlerdensin tabi sen charının derdine yan kardeşim gelirse gelir ben sadece böyle bir konu başlattım isteyen ve isteyemenler fikirlerini belirtiyor bizede saygı duymak düşüyor.

Quote Originally Posted by IINeithII View Post
    1+1 etkinliğ iyi oldu tabi ama +80 lvl ler için etkinliği aylardır bekliyoruz. Gm ve Mod' lardan iyi bir haber bekliyoruz.
    Aynen bu tarz etkinlikler NTT game ekibine gelir sağlamıyor fakat oyuncular için sevindirici oluyor Pus indirimi gibi karlı değil orası bir gerçek

Tags for this Thread