Merhaba arkadaşlar kısa süre önce çift lw atlama etkinliği ile herkes lw kastı şuan o etkinlik kaldırıl ve yeni oyuncular olarak bizlere haksızlık bence, bu sebeple bu etkinlik geri gelmeli. Katılanlar yok mu ?
Merhaba arkadaşlar kısa süre önce çift lw atlama etkinliği ile herkes lw kastı şuan o etkinlik kaldırıl ve yeni oyuncular olarak bizlere haksızlık bence, bu sebeple bu etkinlik geri gelmeli. Katılanlar yok mu ?
Ben katılmıyorum çünkü oyunda bu kadar çok Koxper varken onların ekmeğine bal sürmüş oluruz.Zaten çift level etkinliği yüzünden oyundaki Körper sayısı arttı.Maalesef görüşüm olumsuz benim.
Koxper olanlar oyunda zaten barinamiyor zamaninda çikarilmasi hata olan bir etkinlikti o zaman şuan haksizlik bence
Zamanında da level jump vardi ona bakarsan.maalesef bu etkinliğin gelmesi koxperlerin ekmeğine bal sürmek olur.
Forumu takip etseydin pus indirimi için istek vardı ve son aylarda pus indirimi normal birsey.Ayrıca koxper karakterler cash para yatirmiyor kolay kolay ama her koxperlerin level kasmak zorunda
1+1 etkinliğ iyi oldu tabi ama +80 lvl ler için etkinliği aylardır bekliyoruz. Gm ve Mod' lardan iyi bir haber bekliyoruz.