bu up tüm sevenlere,sevipte kavusamayanlara gelsin
bu up tüm sevenlere,sevipte kavusamayanlara gelsin
geçerken uğradım, uplamadan gidemedim.
Ankete ilgiden belli zaten ne kadar süper bir durumda olduğumuzacıların çocuğu europa
#DirenEuropa
forumda günlerden bi tane yetkili yok pus satısları azaldı ama pus indirimini hemen geri dondurmesini biliolar ama şaka gibi buraya bi tane bile yetkili cevap vermedi bile daha...
2 paket yulaf,
yağsız yoğurt,
meyveli danone
erik
küçüğü saat 3 te okuldan alıp kursa götürcem
Şunlar şurda dursun zaten ilgilenen yok not defteri niyetine bi işe yarasın konu
Eve geldim erik almayı unutmuşum, yada poşete koymamış kasadaki kadın. Site mobilde biraz geç açılıyor, ne alcağımı unuttum markette. Olan eriklere oldu yarın giderim artık vizeden sonra.
Akşam bi kez daha uğrıcam buraya vize notlarını yazcam, sınavda siteyi açar ve belki kopya çekebilirim, teşekkürler NTT böyle kullanışlı bir forum yaptığınız için \o/
Edit: Birde forum saatiniz Türkiye saatiyle uyuşmuyor bari onla ilgilenin, yorumun üstünde saat 02:10 yazıyor, ben küçüğü saat 3 te aldım okuldan ne ayak bu böyle. Erikleri unuttuk diye zaman kaymasımı yaşadık?
#direneuropa
Bu europa ne kadar boş olsada oynayan onca aktif clan var ve şuraya atılan oya yapılan yorumlara bak neden bu kadar az uğraş veren insan sayısı ??