Bende bir europa oyuncusu olarak edanayı +9 utc (+9 olsa yine iyi 14-15-16 ları saymıyorum ) silahlarının kol gezdiği ve iron setlerin lokum parasına satıldığı serverle birleşmek istemem. Şahsen bizim için en uygun olan server destan.
Bende bir europa oyuncusu olarak edanayı +9 utc (+9 olsa yine iyi 14-15-16 ları saymıyorum ) silahlarının kol gezdiği ve iron setlerin lokum parasına satıldığı serverle birleşmek istemem. Şahsen bizim için en uygun olan server destan.
şu upta kalsında belki insafa gelip birileri farkeder
Europa ve Edana en mantıklısı! Çünkü laf olsun diye birleşim isteseydik Destan derdik ama user sayısı fazla olduğu için destan'ı oylama içine almadık --- Europa/Edana --- En mantıklı birleşimdir
Uplu kalsın yine de ilgilenirler
Ya zorla konuşturacaksınız. Kardeş zekanda bi sıkıntı var galiba yada anlamakda problem yaşıyorsun.
Gordion serverini Ares ve Dies gibi bir serverla bir tutmak mumkun degil. Dies Ares de +10 baallar pazardayken gordionda 9 baal fiyati 2bin civari. Hem gordionun birlesmesinede gerek yok .
Karsilikli 3 karus 3 human olarak 6 mage clan var czde aktif. Mele clanlari soylemiyorum. Aksamlari rank sirasinda 200 kusurlerde oldugunu bile gorduk csw sonrasi.
O yuzden Gordion serverini lekelemeye calismayin bilip bilmeden . Biz serverimizden memnunuz. Ares ve Diez serveriyle tarihe karismasina izin vermeyiz.
Yetkililer uygun gorurse Europa serveriyle birlestirirler. Zaten uygun gormezlerse geregi bile yok birlesimin.
O yuzden biraz sallarken destekli sallayin. Hic yoktan atip tuttugunuz serveri bi gezin ve pk alanlarina bakin. Ondan sonra karalama yaparsiniz.
zeka meka konuşma aklını alırım. burada ben gordion diye sallayan ahmaklara yazdım. bizde de 9 chaos gecenlerde satılmış 10 küsür bine sen neyin karşılaştırılmasını yapıyorsun. serverda 10 baal olsa 100 bin e satılacak. Burda europa gordiona yapılan benzetme sizin ares dieze yapılanın bin kat aptalcasıdır. nasıl sinirlerin kabardıysa bizimkini tahmin bile edemezsin. boş konuşup da hakaret etme.
Yatmadan önce bi up çakayımda belki insafa gelir görür birileri. Vicdansızlar ilgilensenize usko ile![]()
europada pk zaten çok azdı ve artık tamamen bitmek üzere pazardan expten bahsetmeye gerek yok zaten ölmüş durumda. birleşme şart zaten onu bekliyoruz birleşme olmayacaksa zaten bu şartlarda europada oynamaya devam edemeyiz
O zaman ezilmişler için bir up up daha