Results 1 to 8 of 8

Question Merhaba, bir bakar mısınız ?

Sizlere benim rahatsız olduğum sorunları dile getirmek istiyorum;

1-) Maç sonunda lobi veya oda kısmının gözükmemesi sorunu. Tek çaresinin oyunu kapatıp tekrar açmak olması.

2-) ‘‘Ping’i’’ düşük olan oyuncuların oyun üstünde avantaj sağlaması ve buna ekstra olarak çubuğu yeşil olan kişilerin lag’lı olması.

3-)Hardcore mod’a keskin nişancı tüfeğinden farksız ‘Dester Eagle’ ve ‘AK-47’ silahları. Birde bu moda bıçak hasarını kapatma (Hardcore Keskin Nişancı maçları için iyi olabilir) getirilebilir.

4-)Grafikleri düşük oynamama rağmen bazı gereksiz harita efektleri. Örnek: Tower haritası A bomba kurma yerinin hemen üstü ışık süzmesinde bulunan toz veya polen türü parçacıklar.

5-)M32 atılan karakterin hemen arkasına veya arkasındaki duvara düşmesi halinde patlamadan hasar almaması. M32 alan hasarı bulunmuyor mu? ‘diye akla getirten soru.

Lütfen yukarıda yazdıklarım ve macro, overclock hakkında ki düşüncelerinizi alta yazınız.Herkese iyi oyunlar...

Senior Member oMagnitude's Avatar
    Nickname
    Magnitude
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    ThunderS
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Overclock yapan bir oyuncunun mermilerinin daha net ve seri gitmesi . Daha çok sorun varda onları bildirdim ben

Banned
    Nickname
    Meek
    Class
    KO -> Priest
    Clan
    G O D S
    Server
    KO -> Europa
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (15)
    Overclock yapan bir oyuncu hiç merak etmesin bilgisayarının ömrü 2 ay

Senior Member oMagnitude's Avatar
    Nickname
    Magnitude
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    ThunderS
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    2 ay patır kütür mermi atıyor biz 50 60 90 arası FPS lerde sürünürken pc özellikleri iyi olan arkadaş overclockla birlikte uçuyor

Game Master Khaliz's Avatar
    Class
    Rogue
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by LeoparmaN View Post
    Sizlere benim rahatsız olduğum sorunları dile getirmek istiyorum;

1-) Maç sonunda lobi veya oda kısmının gözükmemesi sorunu. Tek çaresinin oyunu kapatıp tekrar açmak olması.

2-) ‘‘Ping’i’’ düşük olan oyuncuların oyun üstünde avantaj sağlaması ve buna ekstra olarak çubuğu yeşil olan kişilerin lag’lı olması.

3-)Hardcore mod’a keskin nişancı tüfeğinden farksız ‘Dester Eagle’ ve ‘AK-47’ silahları. Birde bu moda bıçak hasarını kapatma (Hardcore Keskin Nişancı maçları için iyi olabilir) getirilebilir.

4-)Grafikleri düşük oynamama rağmen bazı gereksiz harita efektleri. Örnek: Tower haritası A bomba kurma yerinin hemen üstü ışık süzmesinde bulunan toz veya polen türü parçacıklar.

5-)M32 atılan karakterin hemen arkasına veya arkasındaki duvara düşmesi halinde patlamadan hasar almaması. M32 alan hasarı bulunmuyor mu? ‘diye akla getirten soru.

Lütfen yukarıda yazdıklarım ve macro, overclock hakkında ki düşüncelerinizi alta yazınız.Herkese iyi oyunlar...
    Selamlar Leoparman,

1) Bu bahsettiğiniz sorunun daha önce bize bildirilen sorunlardan biri olup, olmadığını anlayamadım. Bir ekran görüntüsü varsa gönderir misiniz?
    2) Kendi yaptığımız kontrollerimizde büyük bir sıkıntı ile karşılaşmadık. Gözümüzden kaçan bir sorun varsa lütfen video alıp, iletiniz. Biz de bundan sonra ekstra bir kontrol gerçekleştireceğiz.
    3) Önerileriniz için teşekkürler. Not ettim bunları.
    4) Bu bahsi geçen öğelerin FPS düşüklülüğüne sebep olduğunu düşünüyor musunuz? Eğer bu tarz bir sorun yoksa bu tarz çevresel etkenlerin kaldırılması kanaatimce gereksizdir.
    5) M32 için de gün içerisinde testlerimizi yapacağız. Belirttiğiniz gibi bir durum varsa yapımcıyı bilgilendiririz.

Normalde overclock ile ilgili geçmiş dönemde çalışma yapıldı ve sorun düzeltildi. Arada bir bu tarz şikayetler alıyoruz ama herhangi bir video gönderilmiyor. Yapımcı firmaya sorunu tam anlamıyla belirtebilmemiz için bir videonun elimizde olması gerekiyor.

Macro ile de ilgili yapımcı firmaya resmi olmasa da bir bilgilendirme yapıldı. Bununla ilgili bir rapor hazırlayacağız ve bilgilendirmeyi resmi hale getireceğiz.

Düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim.

Senior Member
    2 ay mı neye dayanarak acaba soluyorsun bunu ? sıvı soğutma ıle 4,9 calısan bır pc 40 50 arası sıcaklık gorurken sen 2 ay dıyorsun ben makınem 1 sene oldu sanırsam herhangı bır sorunda cıkarmadı lutfen yanlıs bılgılendırme yapmayalım tamam işlemcının omru kısalıyor fakat bu kadarda kısa bı sure değil yanlış bılgılendırme yapmayalım lutfen.

Evet overclock ıle ılgılı calısma yapılmış 5 üzeri overclocklu bır makıne oyuna gırmıyor mlsf xtrap hatası verıp duruyor yada bu sadece bana ozel bır sey buda ufak bı hatırlatma

Yorum yapan okuyan herkese teşekkürler.
    Selamlar Leoparman,

1) Bu bahsettiğiniz sorunun daha önce bize bildirilen sorunlardan biri olup, olmadığını anlayamadım. Bir ekran görüntüsü varsa gönderir misiniz?
    2) Kendi yaptığımız kontrollerimizde büyük bir sıkıntı ile karşılaşmadık. Gözümüzden kaçan bir sorun varsa lütfen video alıp, iletiniz. Biz de bundan sonra ekstra bir kontrol gerçekleştireceğiz.
    3) Önerileriniz için teşekkürler. Not ettim bunları.
    4) Bu bahsi geçen öğelerin FPS düşüklülüğüne sebep olduğunu düşünüyor musunuz? Eğer bu tarz bir sorun yoksa bu tarz çevresel etkenlerin kaldırılması kanaatimce gereksizdir.
    5) M32 için de gün içerisinde testlerimizi yapacağız. Belirttiğiniz gibi bir durum varsa yapımcıyı bilgilendiririz.

Normalde overclock ile ilgili geçmiş dönemde çalışma yapıldı ve sorun düzeltildi. Arada bir bu tarz şikayetler alıyoruz ama herhangi bir video gönderilmiyor. Yapımcı firmaya sorunu tam anlamıyla belirtebilmemiz için bir videonun elimizde olması gerekiyor.

Macro ile de ilgili yapımcı firmaya resmi olmasa da bir bilgilendirme yapıldı. Bununla ilgili bir rapor hazırlayacağız ve bilgilendirmeyi resmi hale getireceğiz.

Düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim.
    En kısa sürede tüm sorunları ekran görüntüsü olarak ileteceğim.

Junior Member
    Quote Originally Posted by oMagnitude View Post
    Overclock yapan bir oyuncunun mermilerinin daha net ve seri gitmesi . Daha çok sorun varda onları bildirdim ben
    Kadir sus la çaktırma

Tags for this Thread