punishment dragon wing aldım hapise atarmısınız yalnısş almışım ben dragon wing alacaktım degişirmisiinz
punishment dragon wing aldım hapise atarmısınız yalnısş almışım ben dragon wing alacaktım degişirmisiinz
Merhaba,
Karakterinizin envanterinde Punishment Stick + Wing ve karakterinizin bulunduğu sunucu ismi gözükecek şekilde ekran görüntüsü eklemeniz durumunda gerekli yardımı alabilirsiniz.
Merhaba,
Değiştirme işlemi yapılamamakta, özel bölgeye gönderilmeyi kabul ediyorsanız aşağıdaki işlemleri gerçekleştirerek konunuzu güncelleyiniz.
Envanterinizde ilgili eşya (Punishment Stick + Wing) ve sunucu ismi gözükecek şekilde bir ekran görüntüsü paylaşınız. Özel bölgeye gönderilerek görevi tamamlayacağınız için üzerinize yeterli sayıda mana potu almayı unutmayınız. İşlem gerçekleşirken ilgili karakterle oyunda bulunmanız gerekmekte.
Not: Bu işlem karakter sicilinize işlenmeyecektir.
İsteğiniz üzere karakteriniz özel bölgeye gönderilmiştir. Lütfen sizi bu bölgeden çıkaracak olan görevi tamamlamak için aşağıdaki adımları gerçekleştiriniz.
Lütfen hapis görevini tamamlayıp hapisten çıkmadan Punishment Stick eşyanızı yok etmeyiniz, çöpe atmayınız.
1. Satın almış olduğunuz “Punishment Stick + Wing” eşyasını [Warden] Kabal’a verip karşılığında Punishment Stick ve bir adet Dragon Wing Voucher alınız.
2. İstenilen miktardaki canavarları Punishment Stick ile öldürün.
3. Tekrar Warden Kabal ile konuşup bölgeden çıkış gerçekleştirin.
4. Discipline Dungeon görevini bitirdiğinizde Punishment Stick kaybolacaktır.
5. Dragon Wing Voucher’ı daha sonra [Vendor] Kayra’a iade edip kanadınızı alabilirsiniz.