Bilmiyorum her serverde aynı mı yoksa sadece Midgarddaki insanlar mı bu kadar açgözlü ve ... ( 3 nokta yerine söylenecek çok söz var ). Sayın yetkililer her sabah,akşam jr ye 700 kişi giriyorsa en az 50 si afk bırakıyor.Bu demek oluyorki 50 tane party 7 kişi jr ye eksik başlıyor,büyük ihtimalle kaybediyor.Bu durum bana illallah ettirmiş durumda eminim çoğu arkadaşımda aynı fikirdedir. Bu konu hakkında ne yapacaksınız ? Video - Ksc alıp ticket atsak cezai işlem uygulayacak mısınız ? Acil bir cevap bekliyorum.
Oylama sistemi gelebilir afg adamın morodona gönderdilmesi için veya eslanta oylama yapılabilir... Ben cs:go oynuyorum orada bu şekilde oluyor en iyisi...
Cezası da şöyle olacak eğer oylama sonucu morodona gönderilirsen 3 gün boyunca jr lere giremeyeceksin. Veya 2. kez böyle olursa 5 gün 7 gün .... 30 güne kadar çıkacak bu ceza bakalım afg kalan olacakmı birdaha...
Malesef bununla ilgili çözüm üretemediler bdw ler için afq kalanlar atılacak denıldı. Bu kez zaten 1den fazla kısı afq ıse rakıp e karsı 1-0 yenık baslıyorsun demek. Bdw getirilen sistemde çözum degıl umarım bu konu ıle ılgılı birileri çalışma başlatır