Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15
    Senior Member
    Quote Originally Posted by pchydark07 View Post
    Bilgilendirme için teşekkür ederim. Sayın daeso fakat ben ciddi anlamda in Game deki beni banlayan şahıs hakkında şikayetçiyim şu anda aktif pre paketlerim oto petlerim kanatlarım boşa gitmekte biz parayı çöpten bulmuyoruz ve bize dönüş sağlanamıyor yetkililere ulaşmamızda yardımcı olursanız sevinirim ayrıca 3.parti program her ne ile suçlanıyorsam kanıtını istiyorum
    Yönetimin kanıt sunma gibi bir hizmeti veya zorunluluğu bulunmamakta, arkadaşımın size belirtmiş olduğu gibi konu hakkında destek sistemi üzerinden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Junior Member
    tekrardan teşekkürlerimle birlikte sayın Daeso madem gerekli açıklamayı yapmak zorunda değiller bende yapılan alışverişlerimin iadesini isterim aksi takdirde bu bir dolandırıcılık olayına girer böyle bir mantık varmı ben sizin paranızı alıcam keyfe keder vermiş dahi olsanız e bu gün aldın yarın giremessin oyuna neden? nedeni yok açıklamak zorunda değilim keyfime geldi banladım afedersiniz ama resmen işim bitti üstünü giyin muhabbeti böyle bir mantık varmı ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by pchydark07 View Post
    tekrardan teşekkürlerimle birlikte sayın Daeso madem gerekli açıklamayı yapmak zorunda değiller bende yapılan alışverişlerimin iadesini isterim aksi takdirde bu bir dolandırıcılık olayına girer böyle bir mantık varmı ben sizin paranızı alıcam keyfe keder vermiş dahi olsanız e bu gün aldın yarın giremessin oyuna neden? nedeni yok açıklamak zorunda değilim keyfime geldi banladım afedersiniz ama resmen işim bitti üstünü giyin muhabbeti böyle bir mantık varmı ?
    Cezalar zaten kayıtlarla, kanıtlarla ve gerekli incelemeler sonucunda verilmekte, yani keyif için ceza verilmesi gibi bir durum söz konusu değil. Benim size bahsettiğim yönetimin size kanıtları sunma gibi bir zorunluluk ya da hizmeti bulunmadığıdır.
    Last edited by Daeso; 03-01-2016 at 01:05 PM.

Junior Member
    anladım sayın daeso fakat benim evimde işim gereği 6 tane pc bulunmakta 6 pc 4 tabletin hiç biinde gayri resmi yazılım bulamassınız kaldı ki hile vs yapıyor demesinler diye maximum 2 acc acıla bilen ip m den biri sürekli pazarcılık yapmaktadır ve lwl item vs araştırmalarım yapıldığı zaman da ne derece haklı oldugum gözlenicektir en yüksek itemim +7 raptordur buna rağmen gerekli araştırmaların yapılmasını istememe rağmen bana böyle bir sonuçla geliniyor site vs hiç bir tanıtım yapmadım ki acc yılım 2008 dir 2008 de açılan bir acc nin içerisinde eğer bu güne kadar hile yapmış olsam 74 lwl asas 75 lwl warior 64 lwl mage mi olur ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Daeso View Post
    Cezalar zaten kayıtlarla, kanıtlarla ve gerekli incelemeler sonucunda verilmekte, yani keyif için ceza verilmesi gibi bir durum söz konusu değil. Benim size bahsettiğim yönetimin size kanıtları sunma gibi bir zorunluluk ya da hizmeti bulunmadığıdır.
    Sayın Daeso,

Yukarıda belirttiğinize göre cezalar kayıtlarla,kanıtlarla ve gerekli incelemeler ile verildiğini söylemektesiniz. BHJ-127-34004 nolu biletimde belirttiğim karakterim hiçbir program kullanmadığım halde banlandı. Sizden sadece şunu rica ediyorum. Benim Banlanma sebebim nedir. Bot mu kullanmışım ? Wall Hack mi kullanmışım ? Programın adını vermeseniz bile hangi amaca hizmet eden programı kullanmışım kanıtlarınız arasında mevcuttur. Ben adım gibi eminim ki sadece gezinmekte olan GM arkadaşın beni Visual Bug yüzünden ağacın üzerinde görmesi sonucu aldığı ksc vardır. Lütfen bu sorularıma cevap vererek beni aydınlatın. Visual Bug Ban sebebi midir?

Tags for this Thread