Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 39 of 39
    Member herequala55's Avatar
    Nickname
    Ramazan
    Class
    KO -> Priest
    Clan
    KhaoS
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    Karus
    gerekli inceleme yapılırsa pm atan kişi ile geçici şifreleri isteyenin ip lerine bakmak gibi itemlerini geri verirler diye tahmin ediyorum kaldı ki karakterinde otp kurulu imiş o anda kullanım dışı bırakılıp o anda yaklaşık 6 bine yakın geçici şifre istenmesi pre yüklenip karakterdeki itemlerin çalınması yeterli bir kanıt olsa gerek diye düşünüyorum. umarım haklılığını görürler ve gerekeni yaparlar.

Quote Originally Posted by herequala55 View Post
    gerekli inceleme yapılırsa pm atan kişi ile geçici şifreleri isteyenin ip lerine bakmak gibi itemlerini geri verirler diye tahmin ediyorum kaldı ki karakterinde otp kurulu imiş o anda kullanım dışı bırakılıp o anda yaklaşık 6 bine yakın geçici şifre istenmesi pre yüklenip karakterdeki itemlerin çalınması yeterli bir kanıt olsa gerek diye düşünüyorum. umarım haklılığını görürler ve gerekeni yaparlar.
    inşallah temennimizde o yönde.

Geçmiş olsun, durumunuza üzüldüm. Allah sabır versin.

Bir an önce itemlerinize kavuşmanız temennisi ile.

Member IInfinityPhoBia's Avatar
    Nickname
    JollyJoker
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    BraveTurk
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    restorasyon yok diye itemler verilmiyormuş yeni gelen ticket böyle soyulduğumuz kabul ediliyor ama itemler verilmiyor entresan.

Junior Member das_LyEHjphv's Avatar
    Nickname
    DarkShard
    Class
    Mage
    Clan
    KnockOutlierS
    Server
    Gaia
    Race
    El-Morad
    Geçmiş olsun NTTGAME bu konuda hiç bir şey yapmayacak emin olabilirsin. Bende hack yedim ama hiç bir ilgi görmedim. Boşuna uğraşmış olursun. Haydi geçmiş olsun. Umarım fazla üzmezsin kendini. Hacker ancak seni üzdüğüyle ve yediği parayla kalıyor. Oyuncular ise hep mağdur.

Senior Member Krishnaa's Avatar
    Nickname
    Alaric
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    Hack konularına şüpheli yaklaşsam da bu olay garip geldi O kadar mail falan... Tamam da mail adresini nerden öğrenip çalmaya çalıştılar bu adamlar?

Member IInfinityPhoBia's Avatar
    Nickname
    JollyJoker
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    BraveTurk
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Krishnaa View Post
    Hack konularına şüpheli yaklaşsam da bu olay garip geldi O kadar mail falan... Tamam da mail adresini nerden öğrenip çalmaya çalıştılar bu adamlar?
    ksclerde onuda yazmıs yapan yaratık.

Senior Member Krishnaa's Avatar
    Nickname
    Alaric
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by IInfinityPhoBia View Post
    ksclerde onuda yazmıs yapan yaratık.
    Kişisel görüş: Mailine support kısmından ulaştığını söylüyor. Zaten sorun da orada support bölümüne bakabilmesi için şifreni ve kullanıcı adını bilmesi gerekir. Dolayısıyla çok net keylogger yardımıyla bunu yaptı veya hesap paylaşımı vs. artık her neyse. Sonuç olarak oyunun açığını değil senin açığını buldu.

Her zamanin ki gibi sonuç sifir haksiz biz hirsiz hakli çikti adam soyduğuyla bizde giden emegimizle kaldik ko hayati buraya kadarmiş dahada girmem bu lanet oyuna vaktimize emeğimize paramiya yazik...