Flamedbaby kim olduğunu hatırlayamadım! Ancak sana hakaret etme hakkını kim veriyor bunu da anlayamadım!
İşte sizdeki sıkıntı bu neden tebrik etmek yerine sağa sola saldırmaya çalışıyorsunuz?
Biz kimsenin arkasından konuşmadık MODZ'lerle kanlı bıçaklı olduğumuz zamanlarda bile gelip gereken konuşmaları bize yaptılar sonrasında da biz gidip gerekenleri konuştuk. Kaldı ki en kanlı dönemimizde final maçında kaybetmemize rağmen gidip tebrik de ettik.
Bizde tebrik etmek adettir. Mertlik ve sözümüzün arkasında durmak tek sorumluluğumuzdur. Kimseye ne çamur atarız ne de hakaret ederiz.
XGame clanına sesleniyorum yaptığın bu terbiyesizce yazıyı düzelt ve adabını takın!
Kimseyle polemiğe girmicem XGame de sevdiğimiz kardeşlerimiz var ancak yaptığınız hoş değil ve sizin bu yaptığınıza NTTGame uyarsa onlarda gerekli cevabı tarafımızdan alır!
Artık 10 kişilik clanınızı dağıtırmısınız yoksa yine sağa sola saldırmaya devam edermisiniz bilmiyorum ama biz yeneni tebrik etmeye devam ederiz.
Bizden yana bir sıkıntı yok.
Tekrar uyarmama gerek var mı bilmiyorum ancak git yöneticine benim selamımı ilet ve sana susman gerektiğini söylesin!

ne guldum ama ya harbi