Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 29 of 29
    Senior Member Mikadoxs's Avatar
    Nickname
    Mikadoxs
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    TerriTory
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Yayından izlendiğinde bile oyuncuları lag olarak görebiliyosunuz ancak bu belirttiğiniz yerde lag gibi bişey göremedim her neyse 3. klan turnuvası finallerini açıp izleyin izleyici modunda lag olarak gözüküp duruyorduk bilgisayarlarımızın ping ile alakası yoktu her şeyimiz düzgündü izleyicide lag olarak görünüyorduk.ThunderS ekibi hak ederek kazanmış fazla tatavaya gerek yok.

Professional FPS Gamer.

Hak Yiyen Hack Yer

Senior Member oMagnitude's Avatar
    Nickname
    Magnitude
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    ThunderS
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Offline yayınını izlerken aynı olay xgamede ve mod z de görülmüştü fakat normal ekranda oyun gayet iyiydi akıcıydı yani izleyici moddan şekil yapmayın. Teşekkürler mustafa

Nickname
    Magnitude
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    ThunderS
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by 4Aduuket View Post
    Yorum atmıcaktım sükuneti koruyalım diye uğraşıyordum fakat artık baya cığrından çıkıp bildiğin SAÇMA yorumlar yapmaya başladınız.
    Beşiktaş adlı oyuncu öncelikle yazmış olduğun bu yazıya çok net, göstererek cevap vericem http://www.twitch.tv/nttgame/v/38665992 tıkla ve 01:43:31 /// 01:43:51 arasını seyret snowboard mu değilmi buna bir netlik getirelim...Görmüş olduğun bu lag oyunu bariz etkiler bunu hiç kimse inkar etmesin herkes kendini bizim yerimize koyarak düşünsün derim...+maçta bir çok kez snowboard yapan oyuncunun nicki yazılarak incelensin,lag gibi gm ve modlara yazıldı maçı izlemediğin burdan anlaşılıyor+Beşiktaş her zaman işin nasıl diyeyim tilkiliğine yatıyorsun neden mi dersen biz hakkımızı arıyoruz kanıt ispat var bunu öne sunuyoruz, sen ne yapıyorsun nttgame blöf yapıyorsun neymiş XGame klanının GM friendsleri varmış buna daha fazla şeyler yazardımda bu kadarı yeterli olacaktır...
    Tekrar diyorum kendinizi bizim yerimize koyun, eğri oturup doğru düşünün rica ediyorum.
    Tridi herşeyin videosu var bununda vardır umarım at bakayim tiridine tiridine

Senior Member HuseyinG's Avatar
    Nickname
    BDT` GHTHRe3e
    Ders Çıkarmaları Gerekirken Böyle Davranmanız Gereksiz Sonuç Belli Oyuncuların Skorları Ortada Tüm Profesyonel Oyuncular Rakibi Asla Küçümsememek Gerektiğini Bilir. Küçümsediniz Bu Gayet Açık Ve Panik Oldunuz ve Sonuç Bu Oldu.

Member Besiktas_'s Avatar
    Nickname
    Beşiktaş
    Clan
    Ultimate Gaming
    Quote Originally Posted by xFlamedBaby View Post
    Simdi soyle bi durum var daha dun ultimate gaming ve vs vs klanlar modz soyle modz boyle hiledir yazanlar simdi birlik olmuslar tek bir klana saldiriyorlar ne guldum ama ya harbi Oyunda olsa sanalda olsa insan burda neyse Real yasantisinda da o dur iki yuzlu olmuycak bir insan hele helede Ultimate gaming klan lideri omer harbi iki yuzlu insansin

Flamedbaby kim olduğunu hatırlayamadım! Ancak sana hakaret etme hakkını kim veriyor bunu da anlayamadım!
    İşte sizdeki sıkıntı bu neden tebrik etmek yerine sağa sola saldırmaya çalışıyorsunuz?
    Biz kimsenin arkasından konuşmadık MODZ'lerle kanlı bıçaklı olduğumuz zamanlarda bile gelip gereken konuşmaları bize yaptılar sonrasında da biz gidip gerekenleri konuştuk. Kaldı ki en kanlı dönemimizde final maçında kaybetmemize rağmen gidip tebrik de ettik.

Bizde tebrik etmek adettir. Mertlik ve sözümüzün arkasında durmak tek sorumluluğumuzdur. Kimseye ne çamur atarız ne de hakaret ederiz.

XGame clanına sesleniyorum yaptığın bu terbiyesizce yazıyı düzelt ve adabını takın!

Kimseyle polemiğe girmicem XGame de sevdiğimiz kardeşlerimiz var ancak yaptığınız hoş değil ve sizin bu yaptığınıza NTTGame uyarsa onlarda gerekli cevabı tarafımızdan alır!

Artık 10 kişilik clanınızı dağıtırmısınız yoksa yine sağa sola saldırmaya devam edermisiniz bilmiyorum ama biz yeneni tebrik etmeye devam ederiz.
    Bizden yana bir sıkıntı yok.

Tekrar uyarmama gerek var mı bilmiyorum ancak git yöneticine benim selamımı ilet ve sana susman gerektiğini söylesin!
    Beşiktaş
    Ultimate Gaming | Clan of Phantomers

Nickname
    Beşiktaş
    Clan
    Ultimate Gaming
    Quote Originally Posted by CrusherTR View Post

http://www.twitch.tv/nttgame/v/38665992 al Ömercim bu yayın linki şimdi kendine bi iyilik yap 1:43:30'dan itibaren izle ve bakalım delphi nickli oyuncu a bombasına balkon altından gelirken normalmi geliyor sonra kendini kandırmaya devam et veya sezarın hakkını sezara ver. Yayını izlerken demekki bi yandan başka şeylerle uğraşıyordun ki gözünden kaçmıştır insanlık hali olur böyle..
    Sende de lag olduğunu gördük. Kaldı ki GM'ler oyundayken müdahale etmediler. Ve sizden yana da oyunda bir şikayet göremedik. Ya hu herşeyi geçtim karşı tarafta lag vardı diyelim nedir bu kadar önemli olan!

Alt tarafı bir oyun diyoruz ancak siz saldırıyorsunuz amaç şampiyon olmaksa hodri meydan NTTGame sizi haklı çıkartsın diğer takımlar olarak turnuvadan çekilicez ve şampiyon olucaksınız.
    Amaç paraysa birgün kendi takımlarımız arasında etkinlik düzenleriz kazanırsanız aynı ücreti ben de verebilirim.

Ah alper sana diyecek çok şey var aslında ama bir oyun için kimseyi kırmaya değmez o yüzden takımındakilere sahip çık ve ettikleri laflara dikkat etsinler. Üslup bozulucaksa farklı şekilde konuşuruz bunu da bilmiş ol.
    Beşiktaş

Nickname
    Beşiktaş
    Clan
    Ultimate Gaming
    Yorum atmıcaktım sükuneti koruyalım diye uğraşıyordum fakat artık baya cığrından çıkıp bildiğin SAÇMA yorumlar yapmaya başladınız.
    Beşiktaş adlı oyuncu öncelikle yazmış olduğun bu yazıya çok net, göstererek cevap vericem
    http://www.twitch.tv/nttgame/v/38665992 tıkla ve 01:43:31 /// 01:43:51 arasını seyret snowboard mu değilmi buna bir netlik getirelim...Görmüş olduğun bu lag oyunu bariz etkiler bunu hiç kimse inkar etmesin herkes kendini bizim yerimize koyarak düşünsün derim...+maçta bir çok kez snowboard yapan oyuncunun nicki yazılarak incelensin,lag gibi gm ve modlara yazıldı maçı izlemediğin burdan anlaşılıyor+Beşiktaş her zaman işin nasıl diyeyim tilkiliğine yatıyorsun neden mi dersen biz hakkımızı arıyoruz kanıt ispat var bunu öne sunuyoruz, sen ne yapıyorsun nttgame blöf yapıyorsun neymiş XGame klanının GM friendsleri varmış buna daha fazla şeyler yazardımda bu kadarı yeterli olacaktır...
    Tekrar diyorum kendinizi bizim yerimize koyun, eğri oturup doğru düşünün rica ediyorum.

Münakaşaya girmemek için herkese tek tek cevap veriyorum çünkü hakaret ediyorsunuz ve bana cevap hakkı doğuyor. Tilkilik nedir? Hayırdır?
    Kime ne tilkilik yapmışız? Oyundaki herkes beni tanır Allah'a çok şükür ki sevmeyenimiz yoktur. Ya da yüzümüze karşı öyleler bilemiyorum.

Ama üslup bozuyorsunuz ve komik bir durum almaya başlıyor bu saldırınız. NTTGame gereken cevabı elbet verecektir.

Beşiktaş

Nickname
    Magnitude
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    ThunderS
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Yayını biraz önce bitirdim de asıl lag olan Crusher ama rakibe lag diye bağıran sensin nasıl bir çelişki ?

Senior Member FastBurak's Avatar
    Nickname
    [Fast]Burak
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Konu Pazartesi günü GM ekibi tarafından incelenerek sonuçlandırılacaktır. Daha fazla tartışma yaratacak yorumlardan uzak durunuz.

Konu kilitlenmiştir.

Tags for this Thread