Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 29
    Member Besiktas_'s Avatar
    Nickname
    Beşiktaş
    Clan
    Ultimate Gaming
    Yayını canlı izledik ve öyle birşey görmedik. Kaldı ki GM'ler oyundaydı ve siz oyunda hiç şikayette bulunmadınız. Maçı kazansaydınız şuan bu konuşmalar yapılırmıydı bence yapılmazdı.

Herneyse XGame'in son şampiyon olup bu turnuvada ezici üstünlükle yenilmesi sonucu olarak bu kadar tepki verdiğinizi düşünüyorum. Kaldı ki Muhammed seni Ramazan'ı ve Hüseyin'i gerçekten severim oyunculuk ve kişilik olarak tartışılmazsınız ama tekrar etmek zorundayım ki gereksiz yere hak yeme düşüncesi oluşursa Takımlar turnuvadan çekilecektir. Açık ve Net!
    Beşiktaş
    Ultimate Gaming | Clan of Phantomers

Junior Member
    Nickname
    FlamedBaby
    Clan
    XGameTR e-Sports Club
    Ne oldu omer Thunders klanin avukati olmussunki onu da gec oyunu birakcakmissin sen zaten oyunu biraktin sadece turnuvalar vardiye burdasin turnuva bittiginde zaten birakcaksin

Senior Member HuseyinG's Avatar
    Nickname
    BDT` GHTHRe3e
    Evet Bırakacağız en Başından Beri Bunu Söyledik Diğer Oyunlara Geçeceğiz Bu Oyuna Sadece Turnuvalarda Geleceğiz Aldığımız Tek Yeni Karar Turnuvadan Çekilmektir.

Senior Member oMagnitude's Avatar
    Nickname
    Magnitude
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    ThunderS
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Yok gardaş yanlışın var 5 kişi lag oynadık biz . Yoksa yenemezdik zira prosunuz siz kazanmanız %95 kralı gelse yenemez.
    Keşke bahaneniz başka birşey olsaydı kendi oyuncunuz lagdı işlem yapılmadı sıkıntı yok sponsor sizsiniz istediğinizi yaparsınız değil mi ? Sizin bırakmanız birşey ifade etmez eğer bize haksızlık olursa aynı şekilde biz . Fakat oyunu kötülemek amaçlı propaganda yapmayın turnuva yüzünden başka oyuncuların aklı bulanmasın.

Junior Member
    Nickname
    FlamedBaby
    Clan
    XGameTR e-Sports Club
    Simdi soyle bi durum var daha dun ultimate gaming ve vs vs klanlar modz soyle modz boyle hiledir yazanlar simdi birlik olmuslar tek bir klana saldiriyorlar ne guldum ama ya harbi Oyunda olsa sanalda olsa insan burda neyse Real yasantisinda da o dur iki yuzlu olmuycak bir insan hele helede Ultimate gaming klan lideri omer harbi iki yuzlu insansin
    Last edited by Perastis; 01-30-2016 at 09:14 PM.

Member JustWatchDDD's Avatar
    Nickname
    3DQXJ
    Quote Originally Posted by oMagnitude View Post
    Yok gardaş yanlışın var 5 kişi lag oynadık biz . Yoksa yenemezdik zira prosunuz siz kazanmanız %95 kralı gelse yenemez.
    Keşke bahaneniz başka birşey olsaydı kendi oyuncunuz lagdı işlem yapılmadı sıkıntı yok sponsor sizsiniz istediğinizi yaparsınız değil mi ? Sizin bırakmanız birşey ifade etmez eğer bize haksızlık olursa aynı şekilde biz . Fakat oyunu kötülemek amaçlı propaganda yapmayın turnuva yüzünden başka oyuncuların aklı bulanmasın.
    TeamSpeak 3 Adresimize gelipte Takım Arkadaşının lag olduğunu doğruluyan Magnitude mi söylüyor bunları? Güldürme beni.
    XGame eSport Club
    3DQXJ

Senior Member oMagnitude's Avatar
    Nickname
    Magnitude
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    ThunderS
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Haklının yanında olmak başka birşey demekki iki yüzlü sensinki bunları biyerlerde duyup biyerlerde konuşuyosun helal olsun gardaş çok istiyorsanız gelin ts konuşalım vallahi verecem orayı siz gidin oynayın

Junior Member
    Nickname
    Reiatsu
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    XGame eSport Club
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    2. eleme maçınca XGame eSport Club Ice takımı olarak ben Reiatsu lag olduğum halde oyundan gm tarafından çıkarıldım.Bunu Geçtim sizin adamlarda lag varken kendiniz haklı gibi konuşup burada büssürü milleti huzursuz ediyonuz. Bunu Da gçtim Hem Kendiniz diyosunuz bizim adamda lag vardı diye hemde burada bi kaç kndini bilmez ( çekemeyenler ) in gazına gelip burada konuşuyorsunuz Başka Bişey demiyorum...

XGame eSport Club Hakkıyla kazanır ve kaybeder...

Junior Member
    Quote Originally Posted by Besiktas_ View Post
    Yayını canlı izledik ve öyle birşey görmedik. Kaldı ki GM'ler oyundaydı ve siz oyunda hiç şikayette bulunmadınız. Maçı kazansaydınız şuan bu konuşmalar yapılırmıydı bence yapılmazdı.

Herneyse XGame'in son şampiyon olup bu turnuvada ezici üstünlükle yenilmesi sonucu olarak bu kadar tepki verdiğinizi düşünüyorum. Kaldı ki Muhammed seni Ramazan'ı ve Hüseyin'i gerçekten severim oyunculuk ve kişilik olarak tartışılmazsınız ama tekrar etmek zorundayım ki gereksiz yere hak yeme düşüncesi oluşursa Takımlar turnuvadan çekilecektir. Açık ve Net!
    Yorum atmıcaktım sükuneti koruyalım diye uğraşıyordum fakat artık baya cığrından çıkıp bildiğin SAÇMA yorumlar yapmaya başladınız.
    Beşiktaş adlı oyuncu öncelikle yazmış olduğun bu yazıya çok net, göstererek cevap vericem http://www.twitch.tv/nttgame/v/38665992 tıkla ve 01:43:31 /// 01:43:51 arasını seyret snowboard mu değilmi buna bir netlik getirelim...Görmüş olduğun bu lag oyunu bariz etkiler bunu hiç kimse inkar etmesin herkes kendini bizim yerimize koyarak düşünsün derim...+maçta bir çok kez snowboard yapan oyuncunun nicki yazılarak incelensin,lag gibi gm ve modlara yazıldı maçı izlemediğin burdan anlaşılıyor+Beşiktaş her zaman işin nasıl diyeyim tilkiliğine yatıyorsun neden mi dersen biz hakkımızı arıyoruz kanıt ispat var bunu öne sunuyoruz, sen ne yapıyorsun nttgame blöf yapıyorsun neymiş XGame klanının GM friendsleri varmış buna daha fazla şeyler yazardımda bu kadarı yeterli olacaktır...
    Tekrar diyorum kendinizi bizim yerimize koyun, eğri oturup doğru düşünün rica ediyorum.

Member CrusherTR's Avatar
    Nickname
    CrusherTR
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    XGame eSports Club
    Server
    KO -> Athena
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Besiktas_ View Post

http://www.twitch.tv/nttgame/v/38665992 al Ömercim bu yayın linki şimdi kendine bi iyilik yap 1:43:30'dan itibaren izle ve bakalım delphi nickli oyuncu a bombasına balkon altından gelirken normalmi geliyor sonra kendini kandırmaya devam et veya sezarın hakkını sezara ver. Yayını izlerken demekki bi yandan başka şeylerle uğraşıyordun ki gözünden kaçmıştır insanlık hali olur böyle..

Tags for this Thread