Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 29
    Member Besiktas_'s Avatar
    Nickname
    Beşiktaş
    Clan
    Ultimate Gaming

Exclamation 4. Turnuva finalistleri hakkinda ! (önemli!)

Öncelikle herkese merhaba.

Bugün (30.01.2016) oynanan maçlar sonucunda finallere kalan takımlar belirlendi!
    Ancak şuan oluşan ortama göre XGame 'in şikayetleri sonucu THUNDERS takımının MOSS dosyaları Pazartesi incelenecekmiş.

Oyun daha bitmeden MOSS dosyalarının istenilmesi ve aşırı şikayet edilmesi sebebiyle THUNDERS takımına haksızlık edildiğini düşünüyoruz.

Finallere kalan Ultimate Gaming takımı adına olası bir HAK YENİLMESİ durumunda takımımızı finallerden çekme kararı aldık.
    Finallere kalan diğer takımlardan MOD Z Red ve MOD Z Evaporators 'da bizle aynı fikirde olduklarını paylaştılar ve finallere katılmayacaklarını belirttiler!

Buradan yetkili arkadaşlara rica niteliğinde seslenmek istiyorum. Lütfen! LÜTFEN! Oyunu kimsenin hakkı yenilmeden sonuçlandırın ve İncelenecek İnceleniyor tarzınızdan uzaklaşın.

Last edited by Perastis; 01-30-2016 at 07:26 PM.
    Beşiktaş
    Ultimate Gaming | Clan of Phantomers

Mod-z klanının yöneticilerin birsi olarak ve takımımında benim sözümden çıkmayacağını bildiğim için yazıyorum. ultimate gaming clanı gibi düşünüyoruz. ofline a kalan 2 takımızıda tunders clanına haksızlık yapılması durumunda bizde ofline a katılmayacağımızı söyleyeyim. xgame e kupa vermeye gidersiniz artık

Member CrusherTR's Avatar
    Nickname
    CrusherTR
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    XGame eSports Club
    Server
    KO -> Athena
    Race
    El-Morad
    *Tamamen katılıyorum heleki maçlarda adminlerin verdiği talimat moss veya oyunun komple videosu alma yönündeyken ikisinide yapmayıp bazı programlara sadece belirli aralıklarda ss aldıran ve bunu moss harici yapan takımlara göz yumulması.
    *Turnuvanın 2. gün ilk maçında moss'unda dosya değişimi tespit edildiği halde turnuvada devam etmesine izin verilmesi.
    *İlk gün maçlarında lagdan oyunculara çık emri verilip oyunu etkilediğini söyleyen yetkililerin bu tutumunu farklı maçlarda göstermeyip bariz oyunu etkiliyen laglara göz yumulması gibi şeyler varken bu finallere değil çıkıcak kararların adaletsiz olması durumunda oyunu bırakıp adaletsiz olan bu ortamı terk edeceğiz artık bazı bariz kanıtlı olan şeylere inceleyeceğiz diyip 1-2 gün vakit kazanma ortamı sogutma işinden çok bıktık gerçekten.

Pzt'ye kadar karar çıkmayacağını keşke adminlerden duyabilseydikde ilk burdan öğrenmeseydik.. Buda iletişim farklılıklarının ve sağlıksız oldugunun başka bir kanıtı daha..

Kill Machine Primer_DarkC00L's Avatar
    Nickname
    PRG-DarkC00L
    Ömer dünkü maçta bizim takımımızdan biri lag var diye daha ilk el odadan çıkartıldı kimse birşey yazmadan.

Member Besiktas_'s Avatar
    Nickname
    Beşiktaş
    Clan
    Ultimate Gaming
    Burada kimse ile şahsi tartışma konusuna girmek istemiyorum. Kaldı ki lag olan kimseyi canlı yayında görmedik. Üstelik burada lagdan sıkıntınız varsa MOSS dosyasında laglar çok bariz ping'ten gözükebilir. Bunu Pazartesiye sarkıtmak tamamen şüphe uyandırıcı oluyor. Ancak fikrimiz bellidir. Gerekli ne varsa tarafımızdan yapılacaktır.

Turnuva sonrası oyunu bırakacak clanlar arasındayız. Bu sebeple temiz bir turnuva olması hepimizin temennisidir.

Last edited by Perastis; 01-30-2016 at 07:30 PM.
    Beşiktaş
    Ultimate Gaming | Clan of Phantomers

Senior Member oMagnitude's Avatar
    Nickname
    Magnitude
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    ThunderS
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Gm bizim bütün açıklarımızı size mi veriyor içinizdemi gm var ? Hakkımızda baya bilgi almışsın bu arada nedense sizi yenince moss inceleme süresi uzatıldı herşey güzel gidiyor güzel Primer Dark Sizde crushertr lag dı neden cıkmadı herkes kendine göre konuşuyor

Kill Machine Primer_DarkC00L's Avatar
    Nickname
    PRG-DarkC00L
    Quote Originally Posted by oMagnitude View Post
    Gm bizim bütün açıklarımızı size mi veriyor içinizdemi gm var ? Hakkımızda baya bilgi almışsın bu arada nedense sizi yenince moss inceleme süresi uzatıldı herşey güzel gidiyor güzel Primer Dark Sizde crushertr lag dı neden cıkmadı herkes kendine göre konuşuyor
    Evet yayında bende dedim lagtı fakat balkonda 1 anlık oldu ama adam balkonda bekliyordu oyuncu görmedi.Maç tekrarını izlersen oyuncularınızın nasıl takıla takıla gittiğini görebilirsiniz.Bunada göre yok ömerin dediğini gibi girin log dosyalarınıza pinglerinize bakın kaçlara gidip gelmiş.Lag yok diyorsanız atın buraya log dosyalarınızı ozaman görsünler insanlar lag olup olmadığınızı.

Registered Users
    Quote Originally Posted by oMagnitude View Post
    Gm bizim bütün açıklarımızı size mi veriyor içinizdemi gm var ? Hakkımızda baya bilgi almışsın bu arada nedense sizi yenince moss inceleme süresi uzatıldı herşey güzel gidiyor güzel
    Selam,

Geçirdiğim rahatsızlık nedeniyle iki günlük turnuva sürecini takip edemedim. Takım arkadaşlarım benim Skype adresim üzerinden sizlere yardımcı oldular. Bu sebeple yaşanan olaylar hakkında detaylı bilgi sahibi değilim.

Phantomers bünyesindeki hiçbir oyuncu ya da oyuncu topluluğuyla doğrudan ya da dolaylı olarak bağlantımız yok. Bütün takımlara aynı seviyede yaklaşmaya, iletişim kurmaya çalışıyoruz. Yazdığın cümleler gerçeği yansıtmıyor. NTTGame Community kuralları gereği yönetime (kanıtsız şekilde) iftira atmak, gerçeği yansıtmayan itham/imalarda bulunmak ceza almanı gerektirir ancak bu sefer bunu yapmayacağım. İncelemelerin tamamlanmasını bekleyin.

P.S: Yine community forum kuralları gereği yazdığınız postların tamamında kalın (bold) font kullanamazsınız.

Senior Member HuseyinG's Avatar
    Nickname
    BDT` GHTHRe3e
    Bende Destekliyorum ... Gerekirse Hiç Düşünmeden Bırakırız Biz Oyuncu Değiliz Aileyiz . ve Diğer Klana Yapılan Haksızlık Bize de Yapılmış Sayarız ve Giderken Elimizden Geldiğince Kardeşlerimizi Götüreceğiz.

Member JustWatchDDD's Avatar
    Nickname
    3DQXJ
    Kusura bakın ama, bizim haksız olduğumuz yön bulunmamakta. Thunders Clanın'dan 2 kişi lagdı. Hanginiz havada 5 saniye donupta snowboard yapan oyuncu gördünüz. XGame eSport Clanı olarak tamamen haklıyız ve incelenmesini bekliyoruz.
    XGame eSport Club
    3DQXJ

Tags for this Thread