Results 1 to 2 of 2

Threaded View

Junior Member

Question Sebepsiz yere HAPİS

Öncelikle Merhaba,

İllegal yazılım kullananlardan çok doğru ve dürüstçe oyununu oynayanların korkulu rüyası haline gelmiş olan meşhur ''Knight Online JAİL'' sisteminin, bahsettiğim dürüst olupta korkulu rüyasıyla karşılaşanlarındanım arkadaşlar ve sayın mod.

Asıl hikayeyi anlatayım...

Malumunuz önümüz seçim ve uzun bir tatil bekliyor bizi bende derslerimden vakit bulupta oynayamadığım KO'ya, Sunucu:Midgard Job:Warrior Level:76 olan karakterime daha yeni 1200 cash almış,genielerimi premium manalarımı vs. mutlulukla çekip 1 hafta boyunca karakterimi kasmanın hayaliyle sevinirken, 26.10.2015 15.30 civarında Midgard 1 Eslant Military Camp 1 de Brahman'da genie ile kasarken kendimi ansızın HAPİS'in ortasında buldum.

Sayın mod,gm,arkadaşlar vs. tabiki bu mesajın altına çözüm olarak yazacağınız ilk maddeyi yaptım ve TİCKET gönderdim.ANCAK almış olduğum exp premium süremden gittiğine mi fitil olmalıyım,sebepsiz yere hapisi girdiğime mi yoksa oyun içinde ki aktiviteleri ve arkadaşlarımla oynarken alacağım zevki kaçırdığıma mı...

Velhasılıkelam neden hapise atıldığımı,kaybettiğim exp premium sürelerimin hesabını kimden soracağımı,free2play olması hasebiyle oyun oynamamı engelleyen şahıs veya şahısların bu hakkımı engellemeye hakkı olmadığı takdirde engelledikleri ve sonucunda haklı bulunursam sadece bir özürle bu işin içinden çıkamayacaklarını altını çize çize belirtiyorum.

Haykırışımı dinleyenlere ve yardımı bir nebze olsa bile katkıda bulunan Forum üyelerine Modlara teşekkür ediyorum.

İyi eğlenceler...
    Last edited by :JonSnow:; 10-26-2015 at 01:24 PM.

Tags for this Thread