Knight Online Ekibini Yaz boyunca ki etkinliklerinden dolayı kutluyorum fakat bilindiği gibi bazı etkinliklerden sadece bir takım kişiler yararlandı.

ÖRN :Knight Online 11.Yıl Etkinlikleri nde [Hellfire Dragon Chest] - Cehennem Ateşi Ejderha sandığı almak için bazı kişiler hile ve oyun boşluğundan yararlandı mesela sandığın çıkmasına 10 sn kala oyuna girdiler ve yeni doğdukları için kimse onlara damage atamadı ve dragon box tan parayı kırdılar. Biz bunlara R vurunca taşın içine girdiler biz giremediğimiz için sandığı yine onlar kazandı.Diğer Legal kişiler ve bu durumdan yararlanmak istemeyen kişiler [Firyke] bekledi ama tabi ki bu çakal arkadaşlar hemen oyundan çıktığı için kimse [Firyke] taşını atmadı ve legaller mağdur oldu.

ÖRN 2 : DARK KNİGHT ETKİNLİĞİ n de ise mageler çok ön plana çıktığı için genelde onların partyleri BLACK KUTU ları aldılar warriorlar mağdur kaldı.(Tabi burdaki sorun Hellfire Dragon Chest kadar vahim değil )

BENİM ÖNERİM HERKESİN YARARLANACAĞI ETKİNLİKLERİN OLMASI YÖNÜNDE

EN GÜZEL ÖRN : Kaul's Mother Event e yaratığın dibinde olan herkes trophy of flame alabiliyordu.Tabi o zamanda koxpserlere yararlandı bu etkinlikten.... Adamalar 1 pc den 15 char açıp kutuları depoladılar.Fakat şuan çabalar sonucu koxp önlendiği için artık bu event tekrar yapılabilir yeni server açılınca...

ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI VE SİZİN ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM...