Hey there everyone, I joined this game yesterday but I was very disappointed because I couldn't set the CAPS LOCK button in the key settings. I've always had a weird way to play fps games with the keyboard as I always used the CAPS LOCK key to JUMP but now in Phantomers I can't set it up, why?
is it possible to bring this to DE as soon as possible please, as it was possible to set the caps lock in Warrock (another fps game from Dream Exeuction) now I can't and I don't know why.
Thanks a lot in advance for any help.
<----->
Benim Türk tüm üzgün Öncelikle fakir olmak ama ben bir online çevirmen kullanıyorum.
Orada herkes Hey, ben dün bu oyunu katıldı ama kilit ayarlarında renkli "CAPS LOCK" set olamazdı çünkü ben çok hayal kırıklığına uğradım. Ben her zaman anahtar "JUMP" ama şimdi Phantomers ben neden kurmak olamaz için "CAPS LOCK" kullanıldığı gibi klavye ile fps oyun oynamak için garip bir yol vardı, değil mi?
Bu kapaklar in Warrock (Dream Exeuction dan başka bir fps oyunu) kilit ayarlamak mümkün olduğu kadar mümkün şimdi ben ve ben nedenini bilmiyorum olamaz, mümkün olduğunca çabuk DE bu, lütfen getirmek olduğunu.
Teşekkürler herhangi bir yardım için şimdiden bir sürü.