Arkadaşlar Görüyorum ki Bu Aralar Yine Silinen GB lerle İlgili Başlıklar Açılıp Yazılar Yazılıyor....Hala Silinen GBlerin Peşindemisiniz...Belki Bu Yazıdan Sonra Tekrar Yazamam...Büyük Olasılık Bannlanırım Çünkü....Sizlere Eski "Silinen GBler" Başlıkları Altında Bazı Bilgiler Vermiştim....Görüyorum ki Bazı Arkadaşlar Ya Dikkate Almamış Ya da İnanmamış....Size 2 Tane Soru Sorayım Mantığını Siz Çözün...
Soru 1) GBler İlk Silindiği Zaman GB Sahibi Userlar İle Birlikte Bir Çok GB Satışı Yapan Site de İsyanlardaydı Bilmem Farkındamısınız??Hatırlarsınız Kesinlikle..... Peki Size Sorarım...GB Satan Siteler Bu İşten Para Kazanıyor Olmalarına Rağmen Neden Hala Userlar Bu Konu Hakkında İsyanda Olmasına Rağmen GB Satan Sitelerin Hesaplarından Bir İsyan Bayrağı Çıkmıyor???
Soru 2) Ve Bilmem Farkındamısınız Ama GB Silinme Olayından Sonra GB Fiyatları (Satan Sitelerde ) O Günden Bu Güne Tavan Yaptı...Gerek Cash Olsun Gerek Bilgi Amaçlı Olsun Bu Sitelerde Dolaşırken Farkettiğim Rakamı Bildireyim.....
GB'ler Silindiği Sırada ki Satış Fiyatları: 3-3,5 TL Civarı
GB'ler Silindikten Sonra ki Zamandan Şimdiye Oynayan Fiyatlar: 4-4,5-5-5,5 Bu Sıralarda İse 6,5-7 TL Cıvarları...
Büyük Olasılık Ne Demek İstediğimi Anlamışsınızdır....Fakat Son Bir Soru Daha Sorayım...
Nedense Bu Siteler GB Satmalarına Rağmen (Parayla Alıyor Olsalar Bile ) Bu Sitelerin (Özellikle Bir Tanesinin) GB Stokları Hiç Tükenmiyor...Sürekli Satıştalar....Bu Sizce Nasıl Oluyor???
Ben Sizlere Bazı Sorular Sordum...Cevapları Verip Doğru Mantığa Ulaşmak Tamamen Size Kalmış...
Umarım Bu Yazdıklarımla Kimseyi Kızdırmam Ama Bir Türk Lafı Vardır Ve Tam Uyduğunu Düşünüyorum...