Yetkili arkadaşlar artık bıktık bunaldık öfkeden dolduk taştık. Şu bwn nin bi hal çaresine bakın ya hu!
Oyuna giriyoruz kapışmaya baslıyoruz rakibi kesiyoruz monumenti kesmeye giderken hooopp oyundan atıyor.. Ne kutu alabiliyoruz ne exp kağıdı ne bdw wictory itemi. Ölüyoruz kalkma tusuna basıyoruz hooopp kendimizi maradonda buluyoruz!

Ben öldüğüm zaman kalkıp savaşamayacaksam kalkıp mücadele edemeyeceksem bdw nin ne anlamı var?? Hepten kaldırın oyundan daha iyi. Pazarı bozuyoruz exp i bırakıyoruz bdw girelim sc alalım dıyoruz 2 dk geçmiyor maradona atıyor oyun. Şimdi exp party den cıkıp saatlerce slotta yer beklediğime mi yanayım yüzde 0.00 dahi exp alamadığıma mı yanayım? Şu oyun hataları yüzünden bi gün sinirden tansiyondan ölüp gidicem.

Burda bir oyun yapıyorsunuz hatadan geçilmiyor. Bdw atıyor görevler bugda k0xp desen aldı başını gidiyor. Tbl macro pedal bunları saymıyorum bile. Biraz kendinize saygınız olsun. Yarım yamalak oyun oynamaya çalııyoruz şurda. Eğlenmek için girelim 2 stres atalım diyoruz tam tersine sinir küpü oluyoruz.

Biran önce bi hal çaresine bakın şu oyunun. Bu oyun ne zaman Türklerin eline geçti o zaman hatadan bugdan k0xp dan geçilmez oldu. Eski Knight ı özledim. Kendi elinizle kendi sonunuzu hazırlıyorsunuz. Yakında oyun oynayacak useriniz kalmayacak.