Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım.Uygun bölüm bulamadığımdan "Konu Dışı" bölümüne açmayı uygun gördüm.

Destan sunucusunda oynuyorum fakat KO'nun tüm 1. serverlerine giriş yaparken "Connecting..." yazıyor altta bir rakam var sanırım o rakam saniye , dakika yada saat değil.Oyuna giriş yapmaya çalışanların sayısı yani sunucu dolu olduğundan bizi sıraya koyuyor.Tamam süre ne kadar olursa olsun 15-20 dk sürebiliyor bekliyoruz son 5 yada 1 kala "Disconnecting Server" yazısı geliyor ve oyun kapanıyor.

Her akşam dolu sunucuya girmeye çalışırken bu yaşanıyor.Her gün oluyor bu yani sabahın köründe biran önce gireyim demeye bakıyor insan.En rahat sabah 12den önce ve gece 01:00dan sonra oluyor hiç bekletmeden giriyor fakat o sıradada oynayacak oyuncu yok resmen.

Anlamadığım hadi bekliyoruz tamam problem değil ama sonunda disconnect veriyor insanı deli ediyor oyuna girerken 45 dk beklemek şart oluyor.Girerken 15 kere bekletiyor ve 3 kere disconnect veriyor resmen şart oldu.Bu problemin çözülmesi gerekli..

Forumdaki konulara göz attım fakat çoğu problem çözülmemiş gibi inşallah bu problem çözülür,

İyi forumlar.