Herşeyden önce bu konu ile ilgili öncelikle bir ticket attığımı belirtip, geri dönüş alamadığımdan dolayı buraya yazma zorunluluğumun gerektiği söyleyeyim.

19 Haziran akşam saatlerinde 16 gb üzerimde bir şekilde Anatolia serverında Moradon bölgesinde buy pazarı kurdum. JesterJessieultimate adlı karakter bana ürüne talip olduğunu ancak beni göremediğini dolayısıyla seeking party açımamı istedi. Bende açtım, daha önce arkadaşlarımı defalarca bulamadığımda moradonda kullandığımız basit ''zararsız olması gereken''bir yöntemdi bu. Karus ırkına mensup bu user beni partisine davet etti bulabilmek için ve bende doğal olarak kabul ettim, akabinde bir yandan alt tab yapıp diğer işlerime bakıyordum. Tekrar oyuna döndüğüm an adamın beni moradondaki arenaya çektiğini ve bana 300 300 seri bir şekilde damage vurduğunu gördüm, ama adam ortalıkta yoktu beni çekip kaybolmuştu. Bütün bunun basit bir şaka olduğunu, adamın beni rahatsız etmek için moradon arenasında öldürdüğünü düşünürken, öldüğümde paramın yarısı, tam 790 m nin kaybedildiğini gördüm, elim ayağım titredi, ki hala böyle bir bug un başıma gelip çözülmemesinden dolayı sinirli durumdayım.

[URL="http://i.hizliresim.com/O2PrB0.jpg"]

Olayı iyice araştırdıktan sonra bu poisonun ileri düzey bir mage skilli (80 zannedersem) olduğunu, ve bunu bana moradonda atıp atan kişinin town atıp hemen cz ye ışınlandığında ben moradonda öldüğümde paramın yarısının moradondan cz ye ışınlanan bu haysiyetsiz adama geçtiğini öğrendim.

Bu oyuna uzun süre sonra 6 kişi olarak başladık ve herkes bu olaya en az benim kadar kızıp üzüldü. Buglar sorunlar hackler kalktı diye başlamıştık gb de çektik uzun süre vakitte ayırdık oyunun reklamını yaptık başka insanlarada artık knight ın huzurlu eğlence temelli bir oyun olma yolunda olduğunu söyledik. Ancak bu olay basit bir ''trade at itemini koy'' '' 1 e pazar koy '' vesayre gibi bir sorun değil. Tamamen oyun datası temelli ciddi bir sorun. Ve yanlış yaptığım hiçbirşey olmadığı halde böyle bir olayın başıma gelmemesi gerekiyor. Eğer bir şekilde bu oyunun belirtilmemiş ciddi sorunuda böyle benim gibi insanların başına geliyorsa, oyun yetkilileri insanları mağdur bırakmamalı ve haksız yere, hatasız yere kaybettikleri paraları geri vermeleri gerekir. Yetkililerden bir şekilde bana bu paranın aktarımını isteyip herkesi saygıyla selamlıyorum.