yanlış hatırlamıyorsam sene 2007-2008 civarları ronark serverinde 80level asasım vardı başımdan geçen olayı anlatıyım
birgün cafede yine toplandık pk atıcaz her zamanki gibi okuldan kaçmıştık bizdeki bu usko aşkı çok farklı neyse uzatmıyım , o gün sabahtan cafeye birisi geliyor tamda benim oturacagım masaya keylogger yüklüyor tabi benim ne zaman haberim oluyor eve gittigimde bi bakıyorum şifrem değişmiş hotmail felan değişilmeye çalışılmış (bu arada itemlerim kilitliydi birşey olmamıştı) ben çok korktum ilk önce kendi evimdeki bilgisayardan kaynaklandıgını sandım cafe hiç aklıma gelmiyor arkadaşımı aradım rica ettim benim karakterin email ini o arkadaşın emaili yaptık şifreyi değiştirdik item kilit şifremizi değiştirdik. günler geçti bu olayı unutamadım oyuna hergün daha az girmeye başladım fakat aradan yıllar geçmişti arkadaşım üniversite kazanıp benim memleketten gitti şimdi ona ulaşamıyorum. elimde karakterin sadece ismi var, arkadaşın email adresinide az çok hatırlıyorum ve birde amatör kamerayla evde çektigim kısa bi video var (yüklükten çıkan n70 telefonumda buldum)

sizden ricam ADMİNLER YETKİLİ KİŞİLER eğer bana yardımcı olursanız karakterimi geri alabilirsem çok memnun olucam çunkü çok emek vermiştim şimdiden teşekürler. lütfen bu konuyla ilgilenin
have a good day.