Hekrese İyi Oyunlar , İyi günler.

Sevgili arkadaşlarım 26/10/2024 tarihinde zero serverinde oyunda aktif halde bulundum gün içerisinde item aldım daha sonra herkesin yaptığı gibi zero3 sunucusuna giriş yapıp pazar ile ilgilendim ve bu sırada hiç kilitlemediğim itemlerimi ilk defa kilitledim bir süre sonra akşam saat 21:50 saatlerinde zero3 sunucusundan çıkıp zero1 sunucusuna geçmek için oyundan çıkış yaptım ve olaylar burada yön değiştirdi giriş yaparken gelen uyarı şifremin yanlış olduğunu belirtti kontrol amaçlı nttgame.com üzerinden panele girmek istedim şifrem yine yanlıştı şifremi unuttum bölümüne tıkladım İD girdim ipucu olarak verilen ve doğru olan mail adresimi girdim tekrar bir uyarı ile karşılaştım sistem bana mail adresimin kayıtlı olmadığını söyledi bu sebepten dolayı hesabıma hiçbir şekilde giriş veya destek sağlayamıyorum bu hesabım üzerinden bilet gönderdim fakat dönüş bekliyorum daha önce başına böyle bir iş gelen arkadaş oldumu benzer olay yaşayan oldumu uykusuz kaldım 2 günü geçti her türlü platformda araştırıyorum ama bir türlü benzer bir konu bulamıyorum bu arada bilgisayarımda ts3 probramını kullanıyorum bi alakası olabilir mi veya yönlendirebileceğiniz bir çözüm yolu varmı lütfen destek hesabımda bana göre ciddi bir miktar yatırım var kaybetmek istemem okuduğunuz için teşekkür ederim herkesin desteğini bekliyorum.