[B]Evet Arkadaşlar Yaklaşık 10 Gündür Bazı Araştırmalar Yapıyorum Ortaya Atacağım Fikir Ne Denli Gerçekçi olur Ne kadar Yapılma İhtimali Vardı Bunları Araştırdım ...[/B]

Lütfen Konuyu Dalga Konusu Yapmayalım Ve Desteğimizi Gösterelim ...

KNİGHT ONLİNE ANDROİD VE İOS VERSİYONLARI ...

Evet Arkadaşlar gelişen teknoloji ile Artık Bilgisayarlar yavaş yavaş yerlerini tablet bilgisayarlara ve akıllı telefonlara bırakmış durumda Ver Gördüğünüz üzere Bir Çok Oyunun Yüksek Grafikli Oyunların Dahi Android ve İOS versiyonları Bulunmakta ...

Örnek Olarak Göstereceğim Oyunlar Reklam Anlamı Barındıracağından Foruma Koyamıyorum

MMORPG Bir oyun Android ve İOS da Nasıl Çalışır ?

Yaptığım İncelemelerde Ko dan Daha ayrıntılı oYunların Sorunsuzca android ve İos a aktarılabildğini Gördüm ve GamePlay konusunda ise en ufak bir Sıkıntı Yok Sadece biraz zaman ve alışmak Önemli Olan ...

[B][COLOR="#FF0000"]Peki Knight Online 'ın Android ve İos Versiyonu Yapılabilir mi ? [/COLOR][/B]

Nttgame Bünyesinde Bildiğim Kadarıyla Android Developer yok Noahsystemdede O şekilde Diye Biliyorum ..
Zaten Büyük Oyun Firmalarının Hepsi Oyunlarının Android ve İos Versiyonlarını Bu Konuda Kendini Geliştirmiş Büyük Firmalara Yaptırmakta ...

Evet Ne Düşündüğünüzü Tahmin Edebiliyorum , Büyük Bir Bütçe Gerekli Ben Bununda Çözümünü Buldum ...

Oyunucular Olarak [B][SIZE=2][COLOR="#FF0000"]Her ZAMAN Her Yer Knight Online[/COLOR][/SIZE][/B] Adı Altında Bir Kampanya Başlatalım ...

Power Up Store Buna Özel Etkinlikler Yapılmasını Sağlayalım

Nttgame Bunu Yapabilmesi İçin Gerekli Bütçeyi Toplaya Bilmesi İçin Herkes Gücü Yettiği Kadar Yardımcı Olsun

Ve Efsane Oyunumuzu Mobil Bir Platformdada Artık Görelim

Android Developer Firması Gxxxloft ile Yazıştığım Mailleri Yetkililer İstediği Taktirde Kendilerine Gönderebilirim ,

Şu Kadar Gerçekçi Olabilir Mail den Bir ALıntı " Modern Combat 4 den Daha Basit Olacağı Kesin " Şeklinde Bir Ukte bulunmakta ...

Konuya Destek Veren Tüm Arkadaşlarıma Şimdiden Teşekkür Ederim ...