Yöneticilerin Dikkatine -> Bu Bir Öneridir ! Maradon Keilan
Sayın Yöneticiler,
Yaklaşık 15 senedir bu oyunu oynuyorum. Gözlemlediğim ve gerçekten düzeltilmesini düşündüğüm bir konuyu sizlerin bilgisine sunmak istiyorum. Bir çok güncelleme ile drop düşme %leri oranları değiştirildi. Fakat hep gözden kaçan bir slotu artık listenize almanızı tavsiye ederim.
Maradon 2 li Keilan Slotu. Nedir bu slotun özelliği , anlatmak isterim sizlere. 40 lvlden sonra 54 levele kadar coin ve oyuncuların tabiri ile çöp item atarak servera tamamen gb girişini sağlayan slottan başka bir şey değildir. Yine dikkatinizi çekmek isterim ki bu slot devamlı doludur. Hile yapan ve bu hile ile oyun parasından gerçek para kazanmaya çalışıp oyuna zarar veren kişilerdir.
Bu slotta çünkü düşük level ve itemlerle kesilebildiği için ceza alan kişiler tekrar tekrar kolaylıkla yerine yeni karakterini koyabilmektedir. Bu slota yapacağınız güncelleme ile bir çok kişinin ekmeğine balta vuracağınız gibi oyuna giren Gold Bar miktarını çok net rakamlarla diyorum, en az günde 15 gb (yeni sunucular için) düşürmüş olursunuz (ayda 450 gb).
Siz değerli yöneticilerin konuyu değerlendirip sonucu konu altında paylaşmanızı rica ederiz.
Last edited by xBionic; 12-13-2022 at 10:43 AM.
Reason: bold kullanım