Konuyla ilgilenen zeki mod arkadaşımız zamanında farklı hesaptan aynı açtığım konuya aynı yorumu yapmıştı cevap verecektim fakat neyse demiştim aynı zeka dolu yanıtı burada da vermiş fakat şimdi sessiz kalamayacam demiş ki

* Bütün Premium Servisleri satın alış/aktivasyon tarihinden itibaren sadece 1 ay için geçerlidir. Sunucularımız tam kapasiteye eriştiği zaman ayrıcalıklı oyun erişiminin kullanılamaz olacağını dikkate alınız.

Eh zeki kardeşim premiumun üzerinde yazıyor ki 7 / 24 erişim hakkı yazıyor değil mi ? şu akıl dolu cümleyi tekrar bir inceleyelim " sunucularımız tam kapasiteye eriştiği zaman ayrıcalıklı oyun erişiminin kullanılamaz olacağını dikkate alınız canım kardeşim sunucular tam kapasitede değilken zaten giriş için premiuma ihtiyacımız yok ki premiumsuz da girebiliyorsun sunuculara adı üstünde ayrıcalıklı oyun erişimi yani ben sunucuya girmek istediğim zaman premiumsuz birisini dc mi edersin yoksa başka bir şey mi yaparsın orasını bilemem yani bu oyun +15 senedir var yıllar yıllar önce sıra yoktu zart yoktu zurt yoktu gayet güzel bir şekilde giriyorduk premium ile ne oldu sunuculara da sıra sayma gereği hisseder hale geldik _?