Selamlar,

BDW bu oyuna ilk geldiği günden itibaren benim en çok sevdiğim etkinlik olmuştur. Oyundaki en iyi party vs şansına sahip olduğumuz bir etkinlik olarak düşünüyorum. Fakat Altar of Manes'in bu etkinliğin önüne geçtiğini düşünüyorum.

Nitekim oyuncular daha hazırlanamadan giriş yaptığı gibi Altar'ı almak için koşturuyor ve bu durum deyim yerindeyse bir kaosa yol açıyor. Öte yandan hazırlanıp çıkıldığında ise karşı ırk Altar'ı çoktan almış, kendi girişlerini de bir tane Guard Summon atmış oluyorlar. Bununla ilgili neçizane düşünce ve önerilerim şunlar;

1- Altar of Manes kaldırılabilir. Böylelikle sadece PK odaklı bir etkinlik olur ve kıran kıran bir mücadele gösteririz.

2- Altar of Manes kaldırılmaz. Skor olarak önde olan ırk Altar'a sağ tıklayarak rastgele power up alabilir. (Red Potion, Blue Potion gibi.)

3- Her iki ırkın Altar'ı kırıp bayrağı devrettiği tepelerine savunacakları birer Monument koyulur. Monu'yu kırmak 1 puan değerinde olur. Böylelikle hücum-savunma mücadelesi de görmüş oluruz. (Bu seçenek esnetilebilir. Örneğin; karus monu kırıldıktan sonra, el morad monu kırılmadan respawn olamaz. Böylelikle PK dışında seri puan kasmak engellenebilir.)

Sizlerin de katılmadığı veya şunun yerine bu olsa diye düşündüğünüz fikirleriniz varsa belirtin lütfen. Bizlere ait olan bu oyunu güzelleştirme elimizde.