Az önce aşağıda okuduğum ve benimde dert bazen dert yandığım +4e unique item yanması oldukça can sıkıcı bir durumdur. Burada bazı arkadaşlar oranın düşük olduğu veya +7 ile +4 oranlarının karışma ihtimalinden yani bir hata olabileceğinden bahsetmiş. Ben şahsen böyle bir şey olabileceğini düşünmüyorum.
Şimdi biz bu oranları NttGame'den talep etsek de açıklanmayacağı bellidir. Fakat bu bizim oranı az çok hatayla da olsa bulamayacağımız anlamına gelmiyor. Şöyle ki büyük sayılar yasasına göre bir olasılık ihtimali ne kadar çok denerseniz aslında gerçekte olduğu orana o kadar yaklaşarak sabitleniyor. Aşağıdaki 1dk lık kısa bilgiyi dinlemenizi tavsiye ederim.
Peki biz ne yapabiliriz. Tabi burada ki gibi yüksek rakamlar değil fakat şöyle 1000 tane uniqe item +4'e yakma videosu deneyebilecek bir kişi varsa bence bu orana oldukça yaklaşmış olacaktır. Tabi bunu normal paper setlede çok rahat denenebilir. Fakat bu unique item farklı, hata sadece unique itemlerde gibi bir iç düşünceye yol açacaktır. Benim böyle bir deneme yapma şansım yok. Ama youtube da bir çok kişi çok farklı videolar hazırlarken böyle bir konu belki birilerinin ilgisini çeker diye yeni konu olarak açarak insanlara sunmak istedim.
Last edited by SoulsFires; 07-01-2022 at 08:38 AM.