5 yıldır knight online oynamaktayım hem charımı diziyorum , hemde pazar yaparak itemlerimi güçlendiriyorum. Demin charım dc oldu ve girdiğimde chatten bir şey yazamamakta olduğumu farkettim , siteye giriş yaptım ve 3 günlük mute yediğimi gördüm.
Anlamadığım nokta şu herhangi bir makro mouse , klavye tarzı bir şey kullanmıyorum. Charım pazardayken bir yandanda Counter-Strike-Source oynamaktayım ve her el bitiminde alt tab yapıp 1 flood atıyorum tekrar CSS'ye geri dönüyorum. Tahmini her flood 60 70sn arasıdır. Millet 3sn 5sn aralığında sürekli maradonda flood atıyorken 60 70snde flood atıp nasıl mute yiyebiliyorum. Ki maradonda 300 400 kişinin olduğunu ve çoğu kişininde yazılar yazdığını düşünürseniz 60 70snde yazdığım yazının herhangi birini rahatsız edeceğinide düşünmüyorum ki pk alanında bile daha seri yazılar yazıyorlar. İtemimizi satmak için illa ki alttan yazı yazmak zorundayız yani yazı yazmadan nasıl item satabiliriz ki reklamını yapmamız gerekmez mi itemimizi daha kolay satabilmemiz için.
Sormak istediğim sadece şu chat ekranını çok seri olmamakla beraber kullanmak ki ( diğer oyuncuları rahatsız etmemek adına ) yaptırım gerektiriyor mu gerektirmiyor mu bunu merak ediyorum. En azından bize nasıl chat ekranını kullanmamız gerektiğini söyleyin bizde ona göre itemimizi rahatça satabilelim.