Ben genelde sabahları ve akşamları madende takılıyorum . iş saati haricinde. her madene geldiğimde yeni bi illegal yazılım kullanan ile karşı karşıya kalıyorum . bunların açıklarını tesbit edip ıspatlamak ta kolay olmuyor Biliyorsun program kullandığını ama delillendirmek türlü türlü yöntemler keşfediyorsun .

ÖDÜL filan istemiyorum sadece HAKSIZ yere insanların hakkını yiyenleri en hızlı şekilde banlanmasını istiyorum

Ayrıca bu program kullanan kişilerin İP leri kara listeye alınıp yeni hesap açtıklarında mutlaka ama MUTLAKA tekrar illegal kullanıyormu diye kontrol edilmeli . huylu huyundan vazgeçmez .

Madene gelirsek bence adamların hergün topladıkları değerli ürünleri ek olarak açtıkları temiz bi hesaba mutlaka aktarıyorlardır bununda dikkate alınıp kontrollerinin yapılması yerinde olur bence .

Bu insanlar yüzünden ELLE kasanların hakkı fena şekilde yeniliyor . misal Küçültme topu piyasası 420 k ya çıkmıştı şu an 150 k larda . nedeni ise Bu HAKYİYİCİLERİN 7/24 maden yaparak piyasaya gereğinden fazla küçültme topu çıkartmaları yüzünden . Ürün çok bollaşınca haliyle fiyatı düşüyor ve HAKSIZLIK gerçekleşmiş oluyor elle kasan masum oyunculara karşı .

Ya gönüllü şerifler yapılmalı yada GM ler şikayety yoksa bile madenleri gidip günde 1 er kez teftiş etmeli . bütün serverlerin madenlerini teftiş etmeleri 1 saati geçmez .