2 Aydır UTC girememek ( Her Yöntemi Denendiği Halde )
Merhaba , Forum NTTGame üyeleri ve moderatör arkadaşlar ,
Başlıktada belirttiğim üzere 2 aydır oynadığım sunucu çok kalabalık olmadığı halde ( tek tıklama yöntemi ) ( lokasyonu dikkatli izliyerek tek tıklama yöntemi ) ( serice join cancel yapma yöntemi ) gibi yöntemlerin çoğunu haftalardır denemekteyim ama bir çözüm olamıyor nedenmi?
UTC girişi yapabilen insanlara sorduğumda korkmadan cevap verenler Makroya sahip olduğunu serice otomatik join esc yaptığını bu sayede her hafta rahat girdiğini söylüyebilirken bir kısmıda makrosunun ya şikayet edilmesinden korkması veya insanlar öğrenmesin diye daha enteresan cevaplarla geçiştirirken diğer %10 luk bir grupta gerçekten azimle çabayla legal biçimde girdiğini video çekerekte göstermekte.
Vaziyet özetle yukarıdaki gibidir ben ve benim gibi legallerin NTT Game Knight Online Ekibinden talebi ister gerçekleşir ister gerçekleşmez açık ve net şekilde şudur :
UTC girişi üstten yazı çıkar çıkmaz sabit net bir süre olması makrocularında legallerinde 1 tıklama hakkı olacağından eşitlik tam anlamıyla sağlanmasa bile büyük ölçüde sağlanmış olur aksi takdirde böyle bi düzenleme gelmediği sürece daha aylar ve yıllarca Makrocuların ekmek kapısı UTC den ( özür diliyerek ekmek kapısı ifadesini kullanıyorum çünkü geçen izlediğim yayında adam çekirdek çitliyerek utc de partide 3lü5li kombosunu yaparken +0 buju aldılar ve bölüştüler ) daha çok haksız kazanç sağlıyacaklar.
Legal benim gibi düşünüp desteğini veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim saygılarımı sunarım , iyi forumlar.