dün destanda charım hapise atıldı. support kısmına ticket attım "3.parti yazılım kullanma/bulundurma" dan dolayı ceza yemişim. Bu gün bir ticket daha açtım detaylı bilgi istedim aldığım cevap;
12 Mart 2018 tarihinde illegal program kullanmış olduğunuz açık ve net şekilde gözükmektedir, hile programı kullandığınız kesin kanıtlarla arşivlenmiştir.
Daha önceki biletinizde de dediğimiz gibi hesabınız hile programı kullandığınız için uyarı amaçlı hapis bölgesine gönderilmiş olup, bizim tarafımızdan hapis bölgesinden çıkartılabilmesi maalesef mümkün değildir.
Ben diyorum ki kullanmadım kullanmıyorum. detay istiyorum kanıtımız var diyorlar. çok rica ediyorum yardımcı olabilecek varsa bu kanıt nedir bende göreyim. Yapmadığım işin kanıtını bana ulaştırabilir misiniz? Yada bahsi geçen kanıta nasıl ulaşabilirim? Ve açılan ticketlar kapatılıyor ne söz hakkı var ne cevap verebiliyoruz. Biz yaptık oldu modunda ceza yediğimi düşünüyorum. Bir konuda ceza verilecekse suçu işleyen kişi suçun delileri ile yüzleştirilir. Ben 3 farklı bilgisayardan oyuna bağlanıyorum. Tarih saat IP istedim varsa benden yana bir sıkıntı çözüm bulayım diye sadece tarih vermekle yetindiler. Bu benim sorunumu çözmeyecek. 2 gün sonra aynı sebepten gene ceza alma durumuna düşeceğim. Cevabın 2. kısmı için ben hatalı illegal bir aktivite göstermedim madem siz çıkartamıyorsunuz yollarsınız 999np alır itemi çıkarım. Maruz kaldığım durumdan dolayı oynayamadım pre saatleri kadarda np iadesi ve gerekli itibar iadesi yapılabilir.